Giristroula
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κίνα, Ιαπωνία
Πες του Μ οτι για το καλό της τσέπης του να μην αφήνει και αδειάζει εντελώς το ντεπόζιτο της βενζίνης, διότι πολλές φορές περιέχει νερό και αν το τραβήξει η μηχανή θα τρέχει και δε θα φτάνει!Και τότε τα 10 ευρώ της βενζίνης θα του φαίνονται μικροποσό!Τι πράγματα είναι αυτά...με το ρολόϊ στο χέρι κάθεται...πότε θα αδειάσει το ρεζερβουάρ!Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα!λοιπον κοριτσια....οταν ημουν 18 είχαμε ένα φιλο-γνωστο...ίσως 2-3 χρονια μεγαλυτερο που.....είχε αυτοκινητο....και εβαζε βενζινη...με δραχμες ακριβως 1 χιλιάρικο...μόλις έμενε το αυτοκινητο....μας ελεγε περιμένετε ερχομαι...και εσκαγε με ενα μπιτονι βενζίνη του ενός χιλιαρικου πάλι....ε ...περασαν τα χρονια και εχω χθες βραδυ μια συζητηση.....
-ο Μ θέλει να παει Ταυλάνδη....λες να παω μαζι του???
-ποοοοοοοοο αυτο δεν το χανουμε με τιποτα
-αμ εγώ το χανω?.......φαντασου εμενα και τον μ στην ταυλάνδη....,ρε τι εχει να γινει...θα βρισκόμαστε ανα 3 μερες και θα χαιρετιόμαστε απο μακρια....θα εχει και τιποτα μωρα στην αγκαλια το παλιολιγουρι.....(τα λεμε και μπροστα του αυτα)
-χαχαχαχαχα ναι ναι
-τι ναι μωρε της λες και συ??????πας καλα???με τον παλιοτσιγκούνη τον μ ....εγω στο λεω θα σου σπασει τα νευρα...ενα πραγμα θα σου πω....προχθες πηγαμε να παρουμε κατι ,μένουμε με τον παλιοτσιγκουνη...και τι κανει ?ξερεις τι κανει????παει και βαζει βενζινη 10 ευρω καθε φορα....εε καθως τσουλάμε το αυτοκίνητο προς το βενζιναδικο...εν τω μεταξύ δεν σου πα..ξερει και ποτε θα μεινει το αυτοκινητο...και ακουω...-εχουμε ακομα λιγο ...εχουμε-..το σπρωχνω που λες προς το βενζιναδικο αφου εχουμε μεινει, και τι μου λεει το ατομο??
-τι σου λεει?(εχουμε ξεραθει στα γελια)
-οχι σε αυτο το βενζιναδικο παμε στο απεναντι....ειναι πιο φθηνό!!
-(αφου εχουμε σκασει στα γελια παλι )και πιστευεις εσυ μετα απο ολα αυτα ότι δεν θα περασω καλα μαζι του???αξεχαστα θα περασω θα το θυμομαστε χρονια ....(και λυνομαστε παλι)