Vivianaki
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Πραγματοποιήθηκε :D
Ένα άλλο που μου είχε κάνει πάρα πολλή κακή εντύπωση , δεν ξέρω αν ήταν θέμα τσιγκουνιάς η αφηρημάδας.... Θα πηγαίναμε,εγώ, ο φίλος μου και ένα άλλο ζευγάρι σινεμά. Ομως είχαμε κλεισει εμείς και είχαμε πληρώσει τα εισητήρια από την προηγούμενη ημέρα και το ζευγάρι το άλλο θα μας τα έδινε. Τελοσπάντων, έρχεται η επόμενη ημέρα, το κορίτσι πληρώνει κανονικά το εισιτήριο του,μας δίνει τα χρήματα και το αγόρι βγάζει 20 ευρώ να δώσει στον φίλο μου. Και πάει να δώσει ο φίλος μου τα ρέστα, και του λεει ο άλλος ''ασε μωρέ, μην μπλέκουμε με ρέστα τώρα, θα στα φέρω αύριο να είναι ακριβώς στο πανεπιστήμιο''. Ε και απο τότε τίποτα.Δεν το έχει αναφέρει καν και δεν του τα δωσε ποτέ. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν το ξέχασε, αλλά
1) όταν χρωστάς καλό είναι να μην το ξεχνάς και
2) τι τον πείραζε να πάρει ρέστα? Για να μην ''μπλεκει'' και καλα?
Δεν το ήξερα το παιδί , ήταν η δευτερη φορά που βγαίναμε,την πρώτη δεν είχε δείξει κάτι τέτοιο, αλλα την δευτερή που συνέβη αυτό μου έκανε πολυ κακή εντύπωση. Βέβαια αφήνω και μια πισινή ότι ίσως να το ξέχασε....λεμε τώρα.
1) όταν χρωστάς καλό είναι να μην το ξεχνάς και
2) τι τον πείραζε να πάρει ρέστα? Για να μην ''μπλεκει'' και καλα?
Δεν το ήξερα το παιδί , ήταν η δευτερη φορά που βγαίναμε,την πρώτη δεν είχε δείξει κάτι τέτοιο, αλλα την δευτερή που συνέβη αυτό μου έκανε πολυ κακή εντύπωση. Βέβαια αφήνω και μια πισινή ότι ίσως να το ξέχασε....λεμε τώρα.