• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τρόποι επιβίβασης σε αεροπλάνο κ.α.

Christian

Member
Αγαπητοί/τες συνφορμίτες/σες θα σας παρακαλούσα τέτοιου τύπου συζητήσεις να γίνονται Μόνον απογευματινές ώρες !!!;)
Στο θέμα μας τώρα.Στο πολιτικό κομμάτι παίρνω το μέρος του Traveller γιατί έχει απόλυτο δίκαιο!!:cool:
Όσον αφορά το δευτερεύον θέμα λεωφορείο ή φυσούνα παίζει ρόλο τι διάθεση έχω.:)

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Sporos ευχαριστούμε πολύ που δεν έσβησες την αντιπαράθεση θρύλο του forum.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Στο θέμα μας τώρα.Στο πολιτικό κομμάτι παίρνω το μέρος του Traveller γιατί έχει απόλυτο δίκαιο!!:cool:
Αυτά τα απόλυτα είναι που κατέστρεψαν τα πάντα όλα!
Μήπως να το ξανασκεφθείς φίλε Christian; Μια κυρία ζητά τη συνδρομή σου...

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Αυτά τα απόλυτα είναι που κατέστρεψαν τα πάντα όλα!
Μήπως να το ξανασκεφθείς φίλε Christian; Μια κυρία ζητά τη συνδρομή σου...
Τι το ψάχνεις βρε ΕΡΣΗ? Δεν βλέπεις ότι όλοι είναι εναντίον σου???
Για προβληματίσου λίγο...

Traveller

Member
Καλά το να τα βάζεις μαζί μου το καταλαβαίνω... ο christian τι σου έφταιξε?

Έχε στα υπόψιν 'οτι παρόλες τις κοινές μας καταβολές οι απόψεις μου σε καμιά περίπτωση δεν συντάσονται με αυτές του christian... αλλά παρόλα αυτά υπάρχει μεταξύ μας κοινός κώδικας επικοινωνίας ένας κώδικας που ελάχιστα καταλαβαίνει η κρυφή αηδία της μπουρζουαζίας, για να παραφράσω λίγο τον μέγιστο Μπουνιουέλ...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλά το να τα βάζεις μαζί μου το καταλαβαίνω... ο christian τι σου έφταιξε?

Έχε στα υπόψιν 'οτι παρόλες τις κοινές μας καταβολές οι απόψεις μου σε καμιά περίπτωση δεν συντάσονται με αυτές του christian... αλλά παρόλα αυτά υπάρχει μεταξύ μας κοινός κώδικας επικοινωνίας ένας κώδικας που ελάχιστα καταλαβαίνει η κρυφή αηδία της μπουρζουαζίας, για να παραφράσω λίγο τον μέγιστο Μπουνιουέλ...
Όπως αρνούμαι να δεχθώ την συνεπικουρία της Dorothy υπέρ εσού έτσι αρνούμαι τη δικιά σου συνεπικουρία προς χάριν του Christian. Ο Christian έχει δική του φωνή και μάλιστα στεντόρεια, δεν χρειάζεται ερμηνευτές και μάλιστα τροτσιστικού παρελθόντος (από όσο μπορώ να διακρίνω μέσα από τη σοσιαλθολούρα των επιχειρημάτων σου).
Εκτός από το να μου προσάπτετε μια μεγαλοαστική καταγωγή, έχετε άλλα επιχειρήματα κατά της ελεύθερης βούλησης ή σας τελείωσε το οπλοστάσιό σας;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δε με προβληματίζει να είναι κάποιοι εναντίον μου με προβληματίζει που κάποιοι οικειοθελώς απεμπολούν τα δικαιώματά τους! Αλλά ίσως να μην είναι τόσο οικειοθελώς και να είναι τα ΜΜΕ της άρχουσας τάξης που τους ωθούν σε παράλογους προβληματισμούς...

Traveller

Member
Ασφαλώς και ο christian έχει φωνή και απόψεις και μάλιστα τις υποστηρίζει με πάθος και καμμιά διάθεση δεν είχα να γίνω συνηγορος του...

Επί της ουσίας τώρα... αυτό το περι τροτσκιστικού παρελθόντος δεν εννόησα... από που κι ως που ο Τρότσκυ είναι παρελθόν και από που κι ως που ο λόγος μου και τα επιχειρήματά μου χαρακτηρίζονται σαν σοσιαλθολούρα? Μου προκαλεί μεγάλη εκπληξη η πρεμούρα σου να χαρακτηρίσεις απαξιωτικά τον μέγιστο Τρότσκυ... έχεις θέση εσύ για τον μέγιστο των επαναστατών ή μηρυκάζεις όσο φαιδρά διαδίδει η αντίδραση και οι "ορθόδοξοι" τάχατες εκφραστές του σοσιαλισμού? Εδώ πρέπει να γελάσω... παρα φύση συμμαχία της δεξιάς αντίδρασης με τον κόκκινο φασισμό!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δεν είναι καθόλου εναντίον της όλοι, απλά εκτιμούν ότι η αντιπαράθεση δεν χρήζει παρέμβασής τους. Στη συζήτηση προβάλλονται ήδη επαξίως τα επιχειρήματα που και οι ίδιοι θα κόμιζαν, ενίοτε και με τρόπο καλύτερο από αυτόν που οι ίδιοι θα μπορούσαν να πράξουν :)

[ Για να εξηγούμαστε: Δεν εννοώ κάτι για μένα, γενικώς το λέω ]

Christian

Member
Δεν είναι καθόλου εναντίον της όλοι, απλά εκτιμούν ότι η αντιπαράθεση δεν χρήζει παρέμβασής τους. Στη συζήτηση προβάλλονται ήδη επαξίως τα επιχειρήματα που και οι ίδιοι θα κόμιζαν, ενίοτε και με τρόπο καλύτερο από αυτόν που οι ίδιοι θα μπορούσαν να πράξουν :)

[ Για να εξηγούμαστε: Δεν εννοώ κάτι για μένα, γενικώς το λέω ]
Taver άσε τα γενικόλογα και μην μας τη βγαίνεις από δεξιά σαν εκπρόσωπος όλων,αλλα πες μας τη θέση σου επι του θέματος!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα