ΕΡΣΗ
Member
Ήρθε η ώρα νομίζω να κάνω μερικές αποκαλύψεις νομίζω οι οποίες αφορούν τον traveller και εξηγούν εν πολλοίς τον χαρακτήρα του: Προς Θεού δε θα αποκαλύψω στο αδηφάγο κοινό την ηλικία του!
Η αλήθεια είναι οτι ξεκίνησε ως παιδί του λαού και μάλιστα από τα επαναστατημένα, αλλά στη συνέχεια εγκτατέλειψε τις λαϊκές επαναστατικές συνοικίες προκειμένου να μεταφερθεί επαξίως σε δρόμο με ονομασία προέλευσης. Υπήρξε μια ταχύτατη ανέλιξη στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα ή μάλλον για να το θέσω ορθότερα στα ανώτερα οικονομικά στρώματα, διότι την καταγωγή του ουδέποτε την ξέχασε. Παρόλα αυτά η Αμερικάνικη Πρεσβεία ξέχασε την παρολίγον ενοπλοις διαρκή επαναστατική γυμναστική του και του έδωσε τη βίζα του και ετσι μεταβαίνει με κάθε αλλαγή της σεζόν στη Νέα Υόρκη για long week end προκειμένου να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα του. Πρόκειται λοιπόν για ένα άτομο βαθύτατα διχασμένο με ενοχές που αφορούν τόσο την ταξική του καταγωγή, όσο και την οικονομική του ολοκλήρωση. Ο διχασμός αυτός άλλωστε είναι και εμφανέστατος σε όλες τις μέχρι στιγμής τοποθετήσεις του. Ελπίζω να έλυσα κάποιες απορίες που δικαίως βασάνιζαν το κοινό του forum.Και τόσην ώρα μας το παίζει παιδί του λαού! Κι εγώ τον πιστεύω!