dorita18
Member
Συμφωνω εντελωςςςς!! Πολλες φορες καποιοι μας λεγαν μα πως δεν βγαινετε πως δεν ερχεστε εδω και εκει...οταν ομως εμεις πηγεναμε τα σουπερρ ταξιδακιααα ολοι ελεγαν μα πως τα καταφερνετε .Μπορώ να γράψω σελίδες ολόκληρες με συμβουλές εξοικονόμησης αλλά θα γίνω κουραστικός
Μια βασική αρχή για εμένα είναι να σκεφτεί κάποιος πρώτα πόσο σημαντικά είναι για αυτόν τα ταξίδια στην ζωή του. Τι θέση κατέχουν στην κατάταξη διασκέδασης για αυτόν;
Αν κατέχουν την πρώτη(όπως εμένα) μπορεί να φτάσει στο σημείο να κάνει ακραία πράγματα για τις συνήθειες του τόπου που ζει αλλά το ζητούμενο είναι ότι θα πετύχει τον στόχο του.
Προσωπικά καθόμουν μέσα πολλές φορές όταν έβγαιναν οι φίλοι μου σε ταβέρνες,καφέδες και σινεμάδες στερήθηκα το φαγητό από έξω και έκοψα 1002 πράγματα. Ξέρω ότι για τον μέσο Ελληνα αυτό θεωρείται μιζέρια. Αλλά είχα 2 επιλογές: 1ον) Να ζήσω έναν φυσιολογικό Ελληνικό τρόπο ζωής όπου δεν θα είμαι τσίπης να λογαριάζω το κάθετι και θα έχω αναμνήσεις από την χασαποταβέρνα τα 3 αδέρφια με την καρβουνιασμένη την μπριζόλα η 2ον) να ζήσω διαφορετικά και να έχω αναμνήσεις από τα Ηλύσια Πεδία και τα κανάλια της Βενετίας. Από αυτές τις 2 προτίμησα την 2η και δεν το μετάνιωσα ποτέ.
Ενταξει μιζερευεις λιγο αλλα το αποτελεσμα σε καληπτει .
Απλα μετα απο μια δυσκολη γεννα και ενα μωρουλακι τα λευτα δε μαζευονται τοσο ευκολο. Οπως ειπε και η karfitsa τωρα ειναι ο μπεμπης πρωτα απλα θελω αμμεσα να τα καταφερουμε.