dorita18
Member
Σωστάαα συγνωμη παιδια αλλα λογο βιασίνης..πρεπει να το διορθωσουν αυτοι που μπορουν.Να σου ζήσει το παιδάκι!!
Αν θες διόρθωσε λίγο τη λέξη στον τίτλο και γράψε "λεφτά" όπως είναι το σωστό.
Σωστάαα συγνωμη παιδια αλλα λογο βιασίνης..πρεπει να το διορθωσουν αυτοι που μπορουν.Να σου ζήσει το παιδάκι!!
Αν θες διόρθωσε λίγο τη λέξη στον τίτλο και γράψε "λεφτά" όπως είναι το σωστό.
Πάντως εμείς που πουλάμε το, γεμάτο κοιλιακούς, κορμί μας, να ξέρετε πως είναι η καλύτερη και γρηγορότερη λύση, όλα έχουν δοκιμαστεί, μόνο αυτό πέτυχε.εννοείς να μαζέψεις χρήματα χωρίς να πουλήσεις κι εσύ το σώμα σου όπως όλοι;
Χαχα ε ναιιΗ επομενη προταση θα ειναι να κοψει τη φρουτοκρεμα απο το μωρακι.
Κοίτα, εγώ δεν έχω ΤΟΥΣ καταπληκτικούς κοιλιακούς, αλλά μπορώ να παίρνω ωραίες πόζες και να ντύνομαι με γούστο, ελπίζω να πετύχει ( ο δεξιά είμαι μη μπερδευόμαστε με τα μπάζα...)Πάντως εμείς που πουλάμε το, γεμάτο κοιλιακούς, κορμί μας, να ξέρετε πως είναι η καλύτερη και γρηγορότερη λύση, όλα έχουν δοκιμαστεί, μόνο αυτό πέτυχε.
Ποιόν είπες μπάζο ΡΕ?( ο δεξιά είμαι μη μπερδευόμαστε με τα μπάζα...)
Άμα κάποιος σκάει 90 ευρώ το μήνα, μόνο για καφέδες, είναι άξιος της μοίρας του...Πλάκα πλάκα, 2 φρέντο τη μέρα από 1.5 ευρώ...90 ευρώ το μήνα στους καφέδες
Εγω πρωσοπικα ουτε καφεδες πινω ουτε τσιγαρα καπνιζω...βεβαια ο αντρας μου καπνιζειιιι......αλλα εχει προσπαθισει να το κοψει..αλλα δεν οκ αυτο ειναι πιστευω θεμα του καθενος οσο και να λεω αν δεν το παρει αποφαση ο ιδιος δεν γινετε τουλαχιστον δεν καπνιζει μεσα στο σπιτι και μπρωστα στο μικρο. Τωρα καφε περνει απο το σπιτι αλλα απο της 6 εως 6 ταπογευμα περνει να φαει. Ηαληθεια ειναι οτι αλλα εξοδα δεν κανειι μηχανακι οδηγαει γενικως δεν ψωνιζει τιποτα αν δεν του παρω εγω οποτε να του κοψω και να τρωει κατι απαιξω...εεε δε μουρχετε.