coco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ιταλια παλι
- Ταξίδι-Όνειρο
- ρωσια
νομιζω ενας μονιμος κατοικος δε ζει μια πολη με τον ιδιο τροπο που τη ζει ενας επισκεπτης,
Κι εγω συναντησα ενα ζευγαρι Ελληνων τουριστων σημερα αλλα οι ημερες γιορτων στην Ελλαδα δεν ειναι αντιπροσωπευτικες.Δεν ξέρω πας γίνεται και δεν τους βλέπεις, αλλά σήμερα από το πρωί έχω πέσει πάνω σε επτά (7) διαφορετικές παρέες Ελλήνων και η μερα έχει δρόμο ακόμα...
8 ήδη. Ακόμα και στο Fondation Louis Vuitton που περιμένω στην ουρά τώρα πέτυχα έλληνες...Κι εγω συναντησα ενα ζευγαρι Ελληνων τουριστων σημερα αλλα οι ημερες γιορτων στην Ελλαδα δεν ειναι αντιπροσωπευτικες.
Το 7 διαφορετικες παρεες Ελληνων τουριστων σε μια μερα και παλι μου κανει εντυπωση. Το κατατασσω ως το δευτερο πιο απιθανο τραβελστοριτικο ρεκορ μετα το 20 ατυχηματα σε 12 ωρες (αν μπορεις ξεπερασε το, γατακι! )
Εισαι μακρια ακομα για το ρεκορ. Παρ' ολα αυτα δεν θελω να σε απογοητευσω. Συνεχισε την προσπαθεια.8 ήδη. Ακόμα και στο Fondation Louis Vuitton που περιμένω στην ουρά τώρα πέτυχα έλληνες...
Σίγουρα, αλλά από την άλλη θεωρώ πως ο τρόπος που εγώ κινούμαι πλεον στο Λονδίνο και στο Παρίσι μοιάζει περισσότερο με μόνιμου κατοίκου παρά με επισκέπτη...νομιζω ενας μονιμος κατοικος δε ζει μια πολη με τον ιδιο τροπο που τη ζει ενας επισκεπτης,
Αυτό εγώ το βρίσκω λογικό και εύκολα εξηγήσιμο: Ο κόσμος ξοδεύει λιγότερα για διακοπές/ταξίδια και - συνεπώς - πάει σε χώρες που έχουν το καλύτερο value for money στην περιοχή: Λιγότερα έξοδα μετάβασης, χαμηλότερο κόστος ζωής, αρκετά πράγματα να δεις και να κάνεις ακόμη και σε σύγκριση και με την Ελλάδα.
Γιατί αναφέρονται σε οργανωμένα ταξίδια τα στατιστικά; πού το διάβασες αυτό; τα στατιστικά που βρήκα εγώ και από τα οποία έφτιαξα τα γραφήματα, αναφέρουν σαφώς ότι περιλαμβάνουν οργανωμένα ταξίδια και μεμονωμένους ταξιδιώτες (στα οποία μάλιστα έχω και την αναλογία που είναι 1:15).Αν και έχουν ένα ενδιαφέρον αυτά τα στοιχεία,αναφέρονται όμως σε οργανωμένα ταξίδια μέσω
τουριστικών πρακτόρων.Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια άνοδος σε ταξίδια μεμονωμένων χωρίς
τ.πράκτορες που διαφεύγουν από τις λίστες.Επίσης είναι λογική η αύξηση σε Βουλγαρία (κοντινός προορισμός)
Φτηνός και οργανωμένα οδικά.Παρατηρώ τα τελευταία χρόνια πολλά πρακτορεία να προωθούν τις οδικές εκδρομές.
Προφανώς λόγω κόστους.