tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Ο Νικος Δημου εγραψε πριν 45 περιπου χρονια το εξαιρετικο βιβλιο "Η δυστυχια του να εισαι Ελληνας". Μεταξυ αλλων σοφων γραφει:
"Η ακροτελευτια ελληνικη τραγωδια: Ν' αγαπας τη ζωη περισσοτερο απο οσο αντεχεις"
Οι τιμες των ξενοδοχειων γιατι να αλλαξουν; Δεν ζουσαν δα κι απο τους Ελληνες. Και τα αεροπλανα ειναι γεματα απο Ελληνες που ζουν στην Γαλλια και επαγγελματιες που μεταβαινουν για δουλεια. Αισθητα πιο λιγοι τουριστες απ' αυτους που θυμαμαι πριν 4-5 χρονια.
"Η ακροτελευτια ελληνικη τραγωδια: Ν' αγαπας τη ζωη περισσοτερο απο οσο αντεχεις"
Δεν μιλαω για σενα και την παρεα σου ή για ανθρωπους που αγαπουν το Παρισι και ερχονται καθε χρονο.Εγώ πάντως, καθώς και όλοι στον κύκλο μου που ερχόμαστε τακτικά Παρίσι, δεν έχουμε αλλάξει τίποτα. Ούτε έχω δει κάποια διαφορά στις τιμές αεροπορικών, ξενοδοχείων κλπ που να οδηγεί σε συμπέρασμα ότι μειώθηκε η ζήτηση.
Οι τιμες των ξενοδοχειων γιατι να αλλαξουν; Δεν ζουσαν δα κι απο τους Ελληνες. Και τα αεροπλανα ειναι γεματα απο Ελληνες που ζουν στην Γαλλια και επαγγελματιες που μεταβαινουν για δουλεια. Αισθητα πιο λιγοι τουριστες απ' αυτους που θυμαμαι πριν 4-5 χρονια.
Last edited by a moderator: