silversurfer
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανδαλουσία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Του Κόσμου
Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες - Ευρώπη
Σε ευχαριστώ πολύ, σκέφτομαι τώρα με την καραντίνα να γράψω καμιά ιστορία. Δεν ξέρω τι όμως, ίσως την τελευταία στα χρόνια του κορονοϊού.Μπράβο για το ταξίδι και την ιστορία.Τώρα την ανακάλυψα με αφορμή ένα ποστ σου.Και οι φωτογραφίες αναλογικά μια χαρά είναι και δίνουν εικόνες σε αυτά που περιγράφεις.
Κάνε μια λίστα για να διαλέξουμεΣε ευχαριστώ πολύ, σκέφτομαι τώρα με την καραντίνα να γράψω καμιά ιστορία. Δεν ξέρω τι όμως, ίσως την τελευταία στα χρόνια του κορονοϊού.
Λοιπόν ως solo traveler το μενού έχει (δεν αναφέρω τις mainstream ευρωπαϊκές χώρες):Κάνε μια λίστα για να διαλέξουμε
Διαφορετικά γράψε για το τελευταία ταξίδι σου και πως έφυγες από Σρί Λάνκα.Σωστά τα λέω ή τα μπερδεύω με άλλο ποστ;
Θα βάλουμε ένα για την συγγραφέα(το τελευταίο) και δύο(Νο.2 και Νο.5) για τους αναγνώστες/αναγνώστη Αν με αφήσεις τα θέλω όλαΛοιπόν ως solo traveler το μενού έχει (δεν αναφέρω τις mainstream ευρωπαϊκές χώρες):
1) Ιαπωνία, έχω πάει 2 φορές
2) Ταξίδι 4μηνο σε ΝΑ Ασία και Αυστραλία
3) Μεξικό,Γουατεμάλα, Μπελίζ, Ελ Σαλβαδόρ
4) Βραζιλία, Αργεντινή, Ουρουγουάη και Χιλή
5) Αλβανία, Κόσοβο, Μαυροβούνιο, Β.Μακεδονία και Βουλγαρία.
και το τελευταίο Φιλιππίνες με ολίγον από Kl και Σρι Λάνκα ( αυτό με ψήνει επειδή είναι φρέσκο) αλλά και τα άλλα είναι της τελευταίας πενταετίας, οπότε δεν έχει κάψει ο σκληρός ...
1. Χειμώνας έρχεται, θα βρεις χρόνοΑχ, όλο θέλω να γράψω και ποτέ δεν κάθομαι. Το Ιράκ σίγουρα δεν γράφεται γιατί η απίστευτη φιλοξενία τους δεν με άφησε να κρατήσω το καθιερωμένο ημερολόγιο!