• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τραβελστορικό Τριήμερο στο Μάρτσαλο και το Αγιοφάραγκο

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Το ξέρετε ότι έχουμε αποσυντονιστεί τα κρητικόπουλα;
Πάρτε σακίδια, μαγιό, ρακέτες, βατροχοπέδιλα και ξεκινάμε

Ιδού το πρόγραμμα:
Κάποια Παρασκευή αργά το απόγευμα θα συναντηθούμε στο χωριό Σίβα στη Μεσαρά. Θα τακτοποιηθούμε στα δωμάτια, και το βράδυ θα κάνουμε κρασοκατάνυξη στην ταβέρνα που είναι στην πλατεία του χωριού, με ντόπια κρέατα και κρασί.
Μάτρσαλος:
Την επόμενη γύρω στις 1000 αναχώρηση για την Μονή Οδηγήτριας να δούμε και τον πύργο του Ξωπατέρα. Συνεχίζουμε σε χωματόδρομο τώρα για Μάρτσαλο, παρκάρουμε πάνω από το φαράγγι, και ακολουθούμε το μονοπάτι που θα μας βγάλει στην παραλία, αφού πρώτα θα κάνουμε μια στάση στην κωνική…εκκλησία που βρίσκεται μέσα στο φαράγγι. Χρόνος πεζοπορίας 45 λεπτά
Στην παραλία θα σας πάμε κολυμπώντας στο υποθαλάσσιο παλάτι…του Ποσειδώνα.
Ο υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος, για μπάνιο, ρακέτες, ψάρεμα κι ότι άλλο θέλετε.
Αργά το απόγευμα επιστροφή από την ίδια διαδρομή στο Σίβα, ξεκούραση, και ξανά βραδινή κρασοκατάνυξη στην ταβέρνα.
Αγιοφάραγκο:
Την επόμενη μέρα το πρωί αναχώρηση ξανά για τη Μονή Οδηγήτριας, μετά παίρνουμε πορεία διαφορετική από την προηγούμενη μέχρι το σημείο που έχει ένα μικρό πάρκιν. Εν συνεχεία περπατάμε μέσα στο φαράγγι (διαφορετικό από το χτεσινό) και βγαίνουμε στην παραλία. Χρόνος πεζοπορίας 30 λεπτά σε καλοχαραγμένο και ίσιο δρομάκι. Από την παραλία, όποιος θέλει μπορεί να πάρει ένα μονοπάτι πάνω στα βουνά να πάει στους Καλούς Λιμένες και να επιστρέψει. Επιστροφή το απόγευμα στο Σίβα για καφέ/φαγητό, και… ραντεβού για το επόμενο….

Η ημερομηνία του ΠΣΚ την κανονίζετε εσείς όποτε θέλετε σύμφωνα με τα καλοκαιρινά σας προγράμματα..
Εννοείται ότι η διήμερη απευθύνεται σε όλους στο φόρουμ….
Θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες. Μετατροπές στο πρόγραμμα δεκτές

Vito

Member
Γεια σου Σουδιανέ, μ'αρεσει που σε βλέπω έτσι αποφασισμένο!!! Ωραία η ιδέα και το πρόγραμμα...:clap:

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
90 % θα ειμαι Σταβιες Ηρακλειου απο 5-10 Ιουλη αν το κανονισετε για τοτε θα χαρω να σας δω αγαπημενα μου Κρητικακια:D

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
90 % θα ειμαι Σταβιες Ηρακλειου απο 5-10 Ιουλη αν το κανονισετε για τοτε θα χαρω να σας δω αγαπημενα μου Κρητικακια:D
Κρίμα!!! 6 -14/7 εγώ θα είμαι εκτός. καλά που είναι οι Σταβιές;;;

vito το θέμα έχει ξανά-συζητηθεί

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
εγώ θα μετράω τις σελίδες που θα γραφτούν..
γεια σου σουδιανέ με τα ωραία σου!!!!
πρέπει να ράψω και μπικίνι για το μπάνιο..

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Για να συμβάλω στην συμμετοχή μηνυμάτων και να έχει να μετράει η Ρενάτα, θα εναποθέσω εδώ τα συναισθήματα μου για την συνάντηση σας.

Σνιφ σνιφ κλαψ κλαψ
:(:(:(:(
:cry::cry::cry:
:bash::bash:
:klaps::klaps::klaps:
:harakiri::harakiri:

Καλά να περάσετε, όχι μην μας σκέφτεστε εμάς που θα είμαστε μόνοι μας στην Αθήνα. Εσείς να καλοπεράσετε και εμείς δεν πειράζει ας ιδρώνουμε μόνοι μας:(

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
αντε μπραβο!και ανυπομονουσαμε για αυτην την εκδρομη!!!
ας αρχισουν οι υπολοιποι να λενε ημερομηνιες και θα προσπαθησω να φτιαξω το προγραμμα μου εγω.

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
εγώ θα είμαι στα Χανιά απο τις 12.7 έως 19.7..κρίμα..και θα ήθελα να γνωρίσω κάποιους από το φόρουμ, γιατί δεν ξέρω κανένα..!!!:(:(:(

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Soudiane ντροπή! Αίσχος! Δεν το περίμενα αυτό από σένα! Και σε είχα και για φίλο!
Αυτά τα πράγματα τα συζητάνε εν κρυφώ. Δεν τα εκθέτουν σε κοινή θέα για να παίρνουν αέρα τα μυαλά (άλλο, που δεν ήθελαν…) των ανά την Ελλάδα διασπαρέντων τραβελστοριτών. Δεν σκέφτεστε τα συναισθήματά τους;
Για καθαρά ενημερωτικούς λόγους αναζήτησα πληροφορίες και φωτογραφίες για τα μέρη που προτείνεις. Τις παρουσιάζω εδώ με αποκλειστικό σκοπό να μοιραστώ με όσους δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν τα αισθήματα έντονης ζήλιας, κατήφειας και θλίψης, που με κατέκλησαν….. Και δεν έβαλα φωτογραφίες και από τα φαράγγια για να μην ανέβει κι άλλο η ένταση.
Παρ’όλα αυτά, συχωρεμένοι είστε, να περάσετε υπέροχα! (κάτι που είναι σίγουρο)

Σίβα
awww.horiatiko_spiti.de_html_bilder_ort.jpg

Μονή Οδηγήτριας
awww.2811.gr_images_places_1034.jpg

Πύργος Ξωπατέρα
afarm4.static.flickr.com_3490_5728932437_6605bbc4da.jpg

Μάρτσαλος
astatic.panoramio.com_photos_original_8580051.jpg

Να υποθέσω ότι αυτό είναι το παλάτι του Ποσειδώνα;
amw2.google.com_mw_panoramio_photos_medium_5139930.jpg

Αγιοφάραγκο
astatic.panoramio.com_photos_original_15094435.jpg

astatic.panoramio.com_photos_original_37134440.jpg

Καλοί Λιμένες
awww.greekhotel.com_crete_heraklion_kali_limenes_beach_IU9K8529.jpg

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Μόνο με 18 ευρουλάκια, αν έχετε έκπτωση, έρχεστε εδώ με το ημερήσιο. Καμπίνα δεν χρειάζεστε. Πάρτε ένα βιβλίο, ή σταυρόλεξο να περνά η ώρα ή κάνετε γνωριμίες...
μην ερχόμαστε μόνο εμείς πάνω...
ευχ για τις φωτό galat. ναι εκεί είναι αλλά μέσα στο νερό

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
τι ωραια που φαινεται η εκδρομη!!!! για ποτε λετε περιπου μιας και εχω κατι επισκεψεις κατα κατω?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom