LULLU
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- το ψαχνω....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νιγηρας-Μαλι
...χμχμμμμμμμ δελφινια που πηδανε δεν εχουμε και παω πασο...αν βάλουμε όμως δελφίνια που πηδάνε που θα τα βρείτε εσείς;;;;;
...χμχμμμμμμμ δελφινια που πηδανε δεν εχουμε και παω πασο...αν βάλουμε όμως δελφίνια που πηδάνε που θα τα βρείτε εσείς;;;;;
Απλα η αρχιτεκτονικη να αφορα ενα θεμα και να ειναι συγκεκριμενο.....αλλιως θα μπερδευτουμε αρκετα....αν δεν υπαρχει διευκρίνιση...Πραγματι: θα μπορουσαμε να εχουμε κατι σαν: "οικιστικα συνολα"
η αρχιτεκτονική είναι αρκετά γενικό και περιέχει πολλές κατηγορίες. πχ ναούς, γέφυρες, σπίτια, γήπεδα κτκ κτλ. κάθε κατηγορία θα μπορούσε να είναι χωριστός διαγωνισμόςΑπλα η αρχιτεκτονικη να αφορα ενα θεμα και να ειναι συγκεκριμενο.....αλλιως θα μπερδευτουμε αρκετα....αν δεν υπαρχει διευκρίνιση...
Θα προτεινα συγκεκριμενο θεμα...π.χ Σπιτια του κοσμου....εχω δει στο φορουμ παρα πολυ ομορφα σπιτια φωτογραφημενα απο ολο το κοσμο με διαφορετικη αρχιτεκτονικη...απο χωματινα....μεχρι παλατια που δίνουν τη κουλτουρα του καθε τοπουη αρχιτεκτονική είναι αρκετά γενικό και περιέχει πολλές κατηγορίες. πχ ναούς, γέφυρες, σπίτια, γήπεδα κτκ κτλ. κάθε κατηγορία θα μπορούσε να είναι χωριστός διαγωνισμός
Έχουν ήδη δημοσιευθεί και απαγορεύεται! Έτσι δε λένε;;;Εγώ είμαι με τα πηδηχτά δελφίνια.
Έχω αρκετές φωτό τέτοιες. Περίπατο θα κάνω στο διαγωνισμό:
Defkalion Gallery - Paris 2005/DSC 2749
Α στον.Έχουν ήδη δημοσιευθεί και απαγορεύεται!
Εγώ είμαι με τα πηδηχτά δελφίνια.
Έχω αρκετές φωτό τέτοιες. Περίπατο θα κάνω στο διαγωνισμό:
Defkalion Gallery - Paris 2005/DSC 2749