• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τρίτος Φωτογραφικός Διαγωνισμός TravelStories

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Οι προηγούμενοι νικητές θα περνάνε ειδική δοκιμασία για να ξαναπάρουν μέρος :haha:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Λήξη ψηφοφορίας:

1η θέση: thimios8663 : Berlin3 - με 15 ψήφους

2η θέση: ισοβαθμούν 3 φωτογραφίες με 9 ψήφους:

__antonis__: Giant's Causeway - Ireland -

elpihonmar: http://www.travelstories.gr/photo/showphoto.php?photo=12730

getxowoman: Doubtful sound -
Συγχαρητήρια σεόλους.Μπράβο Θύμιο κιας μην σε ψηφισα.Η ψήφος μου πήγε στην Getxowoman και χαίρομαι που η επιλογή μου άρεσε και σε άλλους 8.

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
και γιατί βρε παιδιά δεν κάνουμε έναν διαγωνισμό με θέμα: ΕΛΛΑΔΑ ή ελληνική φύση ή κάτι τέτοιο? .. σίγουρα θα υπάρχει πολύ υλικό από όλους μας...

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Τα συγχαρητήριά μου στους νικητές αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες. Κατʼ εμένα άξιζε η πρωτιά στον thimios με διαφορά «στα σημεία» από την latina. Βλέπω όμως ότι οι περισσότεροι (συμπεριλαμβανομένου και εμού) ψηφίσαμε «Καλύτερη φωτογραφία», από άποψη συμβολισμού και καλλιτεχνικής ή τεχνικής λήψης ενώ το θέμα ήταν «Τα αξιοθέατα του κόσμου». Σαν αποτέλεσμα το Κολοσσαίο, ο Άγ. Βασίλειος, ή Αγ. Σοφία κλπ, πήραν ελάχιστες ψήφους. Συμφωνώ σε επόμενο διαγωνισμό να γίνει πιο συγκεκριμένο το θέμα και με την ιδέα του CakeΝet για ψηφοφορία αλά Eurovision με ψήφους από το 1 ως το 3. <O:p</O:p

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μα το θέμα ήταν που καθόρισε τις συμμετοχές, όχι τα κριτήρια με τα οποία ψήφισε κάποιος. Σε έναν άρεσαν τα χρώματα, άλλος ψήφισε με βάση την τεχνική, άλλος με βάση το θέμα, έτσι πάνε αυτά. :)

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
...Υποψιάζομαι ότι το berlin!!! (όπως και η Παγωμένη λίμνη στη Sweden) θα είχε καλύτερη τύχη αν δε συναγωνιζόταν με το Berlin3. Μου φαίνεται πως έχουν το ίδιο target group (καλλιτεχνικά εννοώ). Αν θέλετε πείτε σχετικά: βρεθήκατε σε δίλημμα μεταξύ τους;
...Κατʼ εμένα άξιζε η πρωτιά στον thimios με διαφορά «στα σημεία» από την latina...
;) :D

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Χαιρομαι για 2 πραγματα αυτη τη στιγμη,πρωτον που αρεσε η φωτο μου και δευτερον που αρεσε η φωτο που ψηφισα (latina)..Πραγματικα υπεροχη...Σου μιλαει..Οσο για το νεο θεμα θελει σιγουρα σκεψη αλλα οσο περισσοτερες ιδεες υπαρχουν τοσο καλυτερα για τους υπευθυνους..!

_antonis_

Member
Λοιπόν, καλημέρα, φαντάζομαι οτι οι περισσότεροι κοιμάστε ή κάπου πηγαίνετε τέτοια ώρα-αλλά εγώ κάθομαι στη δουλειά...χαχαχα και είχα έμπνευση πρωί πρωί.

Γιατί δε βάζουμε θέμα στυλ αγάλματα; Δηλ ότι σε πέτρα ή μάρμαρο ή ξύλο είναι σκαλισμένο, αλλά όχι ναούς, πχ Παρθενώνα (οχι δηλαδή κτίρια πελεκιμένα αλλά να παραμείνουμε σε αγάλματα-πρόσωπα-ζώα κλπ). Εμένα μου φαίνεται ωραίο, ευρύτατο, νομίζω δημοκρατικά πρέπει να κάνουμε αυτό!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Οι νικητές όσοι δεν τόκαναν ακόμα, στείλτε μου pm για τα δώρα, ε; :)

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Πολύ καλή και η ιδέα της varsa για Ελλάδα! Την έχουμε παραμελήσει λίγο την Ελλαδίτσα μας νομίζω :D

Dancing Queen

Member
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Λοιπον συγχαρητηρια και από μενα στο νικητη, και βεβαια σε ολους τους συμμετεχοντες. Ψηφισα τη φωτο από την Ιρλανδια του antonis, δεν ειχα ξαναδει ποτε ένα τετοιο αξιοθεατο και μου μπηκε στο ματι αμεσως. Ημουν μαλιστα σχεδον σιγουρη ότι θα βγει πρωτη γιατι σαν τοπιο ξεχωριζε από τις άλλες και θεωρησα ότι και πολλοι αλλοι θα νιωσουν αυτό που ενιωσα εγω μολις την ειδα… ηθελα να βρεθω εκει μονο μιας. Ξεχωριζαν όμως και οι δυο Βερολινεζικες φωτο του thimios και latina. Συγχαρητηρια και σε οσους οι φωτο δεν ελαβαν καμια ψηφο, η συμμετοχη και μονο λεει πολλα.
Επειδη προτεινουμε καποια θεματα για επομενο φωτογραφικο διαγωνισμο, (για να παρουν ιδεες οι διαχειριστες) εγω προτεινω φυση βασισμενη όμως στις 4 εποχες. Για παραδειγμα τωρα που είναι φθινοπωρο…. Τι άλλο από φθινοπωρινα φυλλα που τα εχω και μερακι (ο καθενας το βιολι του εδώ μεσα..). Ολο τον Οκτωβριο τα φυλλοβολα δεντρα θα ριξουν τα φυλλα τους αφου πρωτα θα εχουν παρει αυτές τις υπεροχες αποχρωσεις του χρυσοκιτρινου, χαλκοκοκκινου, πρασινοκιτρινου κλπ. κλπ. Ξαμοληθείτε λοιπον στην Ελληνικη και Ευρωπαικη φυση και τραβηξτε φωτογραφιες εχοντας σαν θεμα τα φθινοπωρινα φυλλα…. το αποτελεσμα θα σας δικαιωσει. Το ιδιο μπορουμε να κανουμε το Χειμωνα, με χιονισμενα βουνα-παγωμενες λιμνες, την Ανοιξη που η φυση οργιαζει με τοπια πνιγμενα στο χορταρι και τα λουλουδια, και το καλοκαιρι οπου τα χορταρια είναι καμενα από τον ηλιο κι εχουν αυτό το ξανθο κιτρινο χρωμα. Αρκει βεβαια να αναφερουμε σε ποιο μερος της Ελλαδας ή του εξωτερικου βρισκεται το αντιστοιχο τοπιο. Παιδια το ολο σκηνικο με τα φθινοπωρινα φυλλα κραταει ως αρχες Νοεμβριου….ας τραβηξουμε φωτογραφιες, διοργανώνοντας μινι αποδρασεις στην Ελληνικη φυση που είναι πανεμορφη τετοια εποχη και οποτε αποφασισουν οι διαχειριστες εμεις θα τις εχουμε ετοιμες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom