Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
E ναι. Χριστούγεννα rule. Θα το τρέξουμε τότε.
ρε latina με καταστρέφεις!!!εφαγα φλασια τωρα!!τι θα λεγατε για "χριστουγεννα στον κοσμο"???
ok, i know..δεν ξεκινουν ολοι να προετοιμαζονται για τα χριστουγεννα απο σεπτεμβρη, οπως κανω εγωroll, αλλα ας κρατησουμε την ιδεα για νοεμβρη μερια..ε, boss???
επειδή δεν γνωρίζω τη φανούλα, σε ποια κατηγορία ανήκει???? sorry φανούλα αλλά θα με φάει η περιέργεια!!!
οχι, οχι ρενατα!η ιδεα για τα xmass ειναι για μετα!!ρε latina με καταστρέφεις!!!
τις μέρες γιορτών δεν ταξιδεύω ποτέ!!
τι σε πιασε τώρα...βαλτή είσαι να μην πάρω ούτε την πρώτη απο την τελευταία θέση?
οι αγορές του κόσμου είναι το καλύτερο θέμα που έχομε προτείνει μέχρι τώρα!οχι, οχι ρενατα!η ιδεα για τα xmass ειναι για μετα!!
προς το παρον στηριζω την ιδεα για τα ζωα!!
βλεπω φανουλα και πολυξενη να κονταροχτυπιουνται!!
Ωραίο θέμα για την ώρα του αν εξαιρέσεις το ότι αφήνουμε ένα κομμάτι του κόσμου εκτός.εφαγα φλασια τωρα!!τι θα λεγατε για "χριστουγεννα στον κοσμο"???....
αγορές του κόσμου εννοώντας...εμενα παντως, το θεμα "αγορες του κοσμου" μου φαινεται βαρετο...σορρυ, αλλα θα θελα κατι πιο ευρύ!
ναι, ρενατα μου!το καταλαβα!πιστεψε με, στιγμη δεν πηγε το μυαλο μου στα mall..αγορές του κόσμου εννοώντας...
τοπικές παραδοσιακές...
πλωτές αγορές,
υπαίθριες
φρουτοαγορές
αντικοαγορές
ψαραγορές
οχι malls και πολυκαταστήματα...εικόνες με ταξιδιωτικό ενδιαφέρον και πέρασμα με την φαντασία στον τρόπο ζωής του κόσμου..
τι λές?