• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τρίτος Φωτογραφικός Διαγωνισμός TravelStories

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Nαι νομιζω πως ενα θεμα σαν και αυτο(photo world religion) ειναι πιο ανοιχτο για συμμετοχες..Γιατι περιλαμβανει οπως λετε παραπανω διαφορες ενοτητες,απο ναους μεχρι και προσωπα σε καθημερινες στιγμες η σε προσευχες κλπ..Οντως το θεμα ανθρωποι σκετο θα εχει μικρη συμμετοχη..

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Εκτός αυτού που λέει ο taver, πόσοι έχουν φωτογραφίες ανθρώπων από τα ταξίδια τους; θα είχαμε μηδαμινή συμμετοχή.
Εγώ έχω....Μία ψήφος στο θέμα 'Άνθρωποι'!!!

Αλλά και 'Επαγγέλματα του Κόσμου' δεν ακούγεται κακό....

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Προς Δευκ...

Μήπως να ψηφάγαμε μεταξύ των τριών ισοψηφισάντων για την δεύτερη και τρίτη θέση?
Ετσι τσακ μπαμ για 2-3 μέρες... για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα... επίσης στον προσεχή διαγωνισμό καλό θα ήταν να είχαμε προκριματικά για τις 6 καλύτερες και μετά τελική ψηφοφορία... θα είχε πιό πολύ ενδιαφέρον και μεγαλύτερη μάχη...

υ.γ είμαι σε mood εκλογών μου φαίνετε...
Όπως είπε και ο Θάνος...αυτό δεν είναι mood εκλογών...είναι mood Eurovision! :clap::clap::clap:

---τον Cakenet που με έβαλε στον μεγάλο πειρασμό και υπέκυψα τελικά να ξαναταξιδέψω στην Καταλωνία, :clap:
Άλλο που δεν ήθελες κι εσύ! :bleh::haha:

Πάντως...για τα Όσκαρ είσαι έτοιμος! :clap:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Μπράβο κι' από μένα στο νικητή.
Βλέπω ότι μόνο εγώ ψήφισα Σεβίλη.
Παραλίγο πάντως να την έδινα στην Πράγα

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Συγχαρητηρια στους νικητες του διαγωνισμου!!!!:clap:και σε ολους που ασχοληθηκαν και εβαλαν φωτογραφιες κλπ.
Επειδη το σαιτ μεγαλωνει ειχαμε και πολλες συμμετοχες φωτογραφιων και ψηφους,περισσοτερες απο καθε αλλη φορα.Παντα τετοια.!!!!
Ενα ευχαριστω και στους admins που μας παρεχουν την δυνατοτητα να διαγωνιζομαστε και ναχουμε μια ενδιαφερον ασχολια παραπανω στο σαιτ.

Ευχαριστω οσους με ψηφισαν και τους κερναω οποτε θελουν ναργιλε και βιετναμεζικο καφε φτιαγμενο με παραδοσιακο τροπο.Θα αναψουμε επισης στικακια και θα κανουμε δεησεις στο Βουδα:D:haha:

Το επομενο θεμα του διαγωνισμου με θεμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ το βρισκω εξαιρετικο:lol:

Καλη συνεχεια:cool:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
ωωω!!βλεπω οτι σιγα σιγα αποκαλυπτουμε!!!
να σας πω κεγω λοιπον!!πανω που ημουν ετοιμη να ψηφισω getxo(λατρεψα την φωτο της
απο την αρχη..)..τσουπ!!βλεπω την φωτο απο στοκχολμη και την ερωτευτηκα!!οποτε, η ψηφος μου πηγε εκει!!
ευχαριστω κεγω οσους με ψηφισαν και κυριως οσους ειπαν τοσο καλα λογια για την φωτο μου (thymio στα πα και χτες!συντροφε traveller με κακομαθαινεις!!)!!

εγω προτεινω φωτοδιαγωνισμο με θεμα "καλλιτεχνικες φωτο"!
αρκετα ευρυ και σιγουρα θα εχει πολλες συμμετοχες(την δικη μου την εχω ετοιμη)!!!

maris-lou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη-Φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
περου
μπραβο σε ολους τους φωτογραφους! για εναν επωμενο διαγωνισμο η δικη μου προταση ειναι: σταθμοι τρενων και λιμανια.

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Μία ακόμη ψήφος στο θέμα 'photo world religion' :cool:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Nαι νομιζω πως ενα θεμα σαν και αυτο(photo world religion) ειναι πιο ανοιχτο για συμμετοχες..Γιατι περιλαμβανει οπως λετε παραπανω διαφορες ενοτητες,απο ναους μεχρι και προσωπα σε καθημερινες στιγμες η σε προσευχες κλπ.
Κι εμένα μου αρέσει το θέμα...

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
νομίζω οτι το φωτογραφικό θέμα "θρησκεία" κερδίζει την ...αυτοδυναμία απο τον τραβελστορικό λαό!!!
:cool:

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους:clap: Πολύ καλές δουλιές!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom