• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τρίτος Φωτογραφικός Διαγωνισμός TravelStories

positiva

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...
Συγχαρητήρια κι από μένα. Ήταν όλες τους υπέροχες κι όσο τις ξαναβλέπω μου φαίνονται ακόμα καλύτερες.

Ψήφισα το Monte Carlo σαν εντυπωσιακή και (για μένα τουλάχιστο) πρωτότυπη σύλληψη.
.........;
Σε ευχαριστώ πολύ για την ψήφο σου:). Πλέον περιμένω τον επόμενο διαγωνισμό μήπως και καταφέρω κάτι καλύτερο...Εγώ ψήφισα mfish και Τουρκία...
Συγχαρητήρια σε νικητές και ηττημένους.!!!

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
Μπραβο σε ολους κ ειδικα στους νικητες!:clap::clap:
Εγω ψηφισα τη φωτο του/της STAV, που μου αρεσε πολυ εξαρχης!
Η δικη μου πηγε απατη :haha:

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Νέος ... Παράξενος Ταξιδιώτης! ;)

Και ο νέος Παράξενος Ταξιδιώτης είναι ο ... Θύμιος!!!!

Μπράβο στον νικητή!

Μπράβο σε όλους βασικά για την συμμετοχή τους!

Εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι σε επόμενους διαγωνισμούς θα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή και περισσότερες και ποιοτικές φωτογραφίες!

Μπράβο σε όλους ξανά!

Το βραβείο για την πρώτη θέση είναι το παρακάτω βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρχέτυπο και πηγαίνει βεβαίως βεβαίως στον thimios8663 ! :clap: :clap:

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Eυχαριστω πολυ ολους οσους με στηριξαν :cool::cool::cool: και οσους ελαβαν μερος σε εναν επιτυχημενο διαγωνισμο κατα τη γνωμη μου!! Ευχαριστω επισης και το πολυ ομορφο δωρο που ανυπομονω να παρω στα χερια μου!!Αντε μη καθεσαι Κ.Αντμιν βαλε πλωρη για τον επομενο διαγωνισμο..Διψαει για φωτογραφια ο κοσμος...:D:D

_antonis_

Member
Βρε παιδιά, εγώ ψηφοφόρους δεν είχα; :D Που είναι οι 9 μου ψηφοφόροι; Για εμφανιστείτε σιγά σιγά... :D

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Αν έβαζες θέμα Ανθρωποι όπως εδώ ήταν αξιοθέατα;

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Μπορείς να το πείς και

Ανθρώπινες ματιές.

ή ακόμα , μάτια χωρίς σύνορα

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αν έβαζες θέμα Ανθρωποι όπως εδώ ήταν αξιοθέατα;
Εκεί μπορεί να έχουμε θέμα με το αν έχουν δώσει άδεια να φωτογραφηθούν και να δημοσιευθεί η φωτογραφία τους, κλπ....

Αλλά θέματα θα μπορούσαν π.χ. να είναι "Πόλεις του κόσμου", "Βουνά της Ευρώπης", "Ποτάμια της Αμερικής", ή και πολύ συγκεκριμένα σε εύρος θέματα, όπως π.χ. Γέφυρες, Ουρανοξύστες, Εκκλησίες, Πάρκα, Ποτάμια, Βουνά, χωριά κλπ.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εκτός αυτού που λέει ο taver, πόσοι έχουν φωτογραφίες ανθρώπων από τα ταξίδια τους; θα είχαμε μηδαμινή συμμετοχή.

Πιο πιθανό βλέπω κάτι πιο συγκεκριμένο θεματικά πχ "θρησκεία" ώστε να μπορούν να μπουν οι εκκλησίες, οι ναοί, κλπ.

Ε;

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
ή... Φωτογραφίες τραβηγμένες από ψηλά, από το αεροπλάνο ?

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Εκτός αυτού που λέει ο taver, πόσοι έχουν φωτογραφίες ανθρώπων από τα ταξίδια τους; θα είχαμε μηδαμινή συμμετοχή.

Πιο πιθανό βλέπω κάτι πιο συγκεκριμένο θεματικά πχ "θρησκεία" ώστε να μπορούν να μπουν οι εκκλησίες, οι ναοί, κλπ.

Ε;
πρόσωπα έχω άπειρα αλλα είπαμε δεν είναι σωστό και δεν ξέρω άν και άλλα παιδιά συνηθίζουν τέτοιες λήψεις.
το θέμα photo world religion ειναι πολύ καλό,και νομίζω υπάρχουν πολλοι που έχομε επισκεφτεί,καθεδρικούς ναούς,μαυσωλεία,παγόδες,σαρκοφάγους κλπ!
ειναι και πρωτότυπο...:shock:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα