• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τρίτος Φωτογραφικός Διαγωνισμός TravelStories

Traveller

Member
Προς Δευκ...

Μήπως να ψηφάγαμε μεταξύ των τριών ισοψηφισάντων για την δεύτερη και τρίτη θέση?
Ετσι τσακ μπαμ για 2-3 μέρες... για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα... επίσης στον προσεχή διαγωνισμό καλό θα ήταν να είχαμε προκριματικά για τις 6 καλύτερες και μετά τελική ψηφοφορία... θα είχε πιό πολύ ενδιαφέρον και μεγαλύτερη μάχη...

υ.γ είμαι σε mood εκλογών μου φαίνετε...

_antonis_

Member
p.s. Αντώνη εμένα θα μου ξαναμιλήσεις?? :bleh:
Εσένα και να ήθελα να μη σου ξαναμιλήσω δε μπορώ! Είσαι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του νησιού μου εδώ πέρα και χαίρομαι τόσο γι'αυτό που δε γίνεται να σου κρατήσω κακία! (στον επόμενο διαγωνισμό εμένα θα ψηφίσεις, ε??? :love1:)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Προς Δευκ...

Μήπως να ψηφάγαμε μεταξύ των τριών ισοψηφισάντων για την δεύτερη και τρίτη θέση?
Ετσι τσακ μπαμ για 2-3 μέρες... για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα...
Θάπρεπε να τόχουμε προβλέψει εξ'αρχής, τώρα θα είναι αδικία για όποιες φωτό βρεθούν πίσω.
επίσης στον προσεχή διαγωνισμό καλό θα ήταν να είχαμε προκριματικά για τις 6 καλύτερες και μετά τελική ψηφοφορία... θα είχε πιό πολύ ενδιαφέρον και μεγαλύτερη μάχη...

υ.γ είμαι σε mood εκλογών μου φαίνετε...
Καλή ιδέα αυτή, θα το τσεκάρω, ειδικά αν δεν καταφέρουμε να φτιάξουμε το εργαλείο ώστε να ψηφίζετε παραπάνω από μία φωτογραφίες. ;)

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Εσένα και να ήθελα να μη σου ξαναμιλήσω δε μπορώ! Είσαι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του νησιού μου εδώ πέρα και χαίρομαι τόσο γι'αυτό που δε γίνεται να σου κρατήσω κακία! (στον επόμενο διαγωνισμό εμένα θα ψηφίσεις, ε??? :love1:)
Εννοείται!! :D

Εγώ αν και δεν είμαι σε mood εκλογών, συμφωνώ με την πρόταση του Traveller. Πολύ καλή ιδέα τα προκριματικά!! :D

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Συγχαρητήρια κι από μένα. Ήταν όλες τους υπέροχες κι όσο τις ξαναβλέπω μου φαίνονται ακόμα καλύτερες.

Ψήφισα το Monte Carlo σαν εντυπωσιακή και (για μένα τουλάχιστο) πρωτότυπη σύλληψη.
Ωστόσο μου άρεσαν πολύ και:
Η Μόσχα (γιατί μου κίνησε το ταξιδιωτικό ενδιαφέρον)
Η Venezia (πολύ ατμοσφαιρική)
Η "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ" (ας μου επιτραπεί η ρομαντική αφέλεια: την είδα μεταφορικά).

Υποψιάζομαι ότι το berlin!!! (όπως και η Παγωμένη λίμνη στη Sweden) θα είχε καλύτερη τύχη αν δε συναγωνιζόταν με το Berlin3. Μου φαίνεται πως έχουν το ίδιο target group (καλλιτεχνικά εννοώ). Αν θέλετε πείτε σχετικά: βρεθήκατε σε δίλημμα μεταξύ τους;

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
astral;113196 Πολύ καλή ιδέα τα προκριματικά!! :D[/QUOTE said:
...κάτι σαν τα προκριματικά της Eurovision:haha:

Eυχαριστώ για την ειδική μνεία Τράβελερ και Δευκαλίων, :cool:
οπως και στο μέλος που χάρισε στη φωτογραφία μου την μία και μοναδική ψήφο:clap:;)

Ευχαριστώ επίσης
---το μέλος αυτου του φόρουμ lym που πρωτοέγραψε για τα 99άρια-προσφορά της Αλιτάλια,:clap:
---- την Αλιτάλια την ίδια για την μοναδική προσφορά που με έκανε να ταξιδέψω προς τα εκεί, να ευχαριστήσω :clap:
---τον Cakenet που με έβαλε στον μεγάλο πειρασμό και υπέκυψα τελικά να ξαναταξιδέψω στην Καταλωνία, :clap:
--- στον δήμο της Βαρκελώνης που είχε φωτισμένο το εν λογω μνημείο με τέτοιο τρόπο που μου επέτρεψε να το καταγράψω με τον φωτογραφικό φακό :clap:
--- ευχαριστώ την CANON για τις καταπληκτικές φωτογραφικές μηχανές που βγάζει και μου επιτρέπει να βγάζω ωραίες φωτογραφίες!:clap:
---ευχαριστώ και τον Αντόνι Γκαουντί για το ασύλληπτο αξιοθέατο, εστω και γιαπί σήμερα, που έχτισε!

Να είστε όλοι καλά!!!:cool:

;)

getxowoman

Member
Συγχαρητηρια σε ολους, σε νικητες και μη, διοτι στο τελος ολες αυτες οι φωτος για οσο διαστημα κρατησε ο διαγωνισμος μας ταξιδεψαν νοερα και μας δοθηκε η ευκαιρια να δουμε καποια πραγματα με τα ματια των μελων!

Ευχαριστω!

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Συγχαρητήρια σε όλους, νικητές, συμμετέχοντες και ψηφίσαντες. Άντε να επαναληφθεί σύντομα ο διαγωνισμός ώστε να έχουμε και εμείς (τα μικρά κόμματα) μια νέα ευκαιρία!

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
συγχαρητηρια στις 1+3 φωτογραφιες...Μου αρεσαν πολυ ολες...Επισης συγχαρητηρια και σε ολους τους υπολοιπους που εστειλαν φωτο! Ελπιζω στον επομενο διαγωνισμο να υπαρχει ακομα μεγαλυτερη συμμετοχη και απο πλευρα φωτογραφιων καθως και στη ψηφοφορια......αντε ανυπομονουμε για τον επομενο διαγωνισμο!

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
:oops::oops: ξέχασα να ευχαριστήσω κι εγώ του ψηφοφόρους μου!!! σας ευχαριστω πολυ παιδια, να στε καλα!;)

ANEL

Member
να πω και εγώ συγχαρητήρια τόσο στους νικητές όσο και σε όλους όσους συμμετείχαν!!
πραγματικά όλες οι φωτογραφίες ήταν πολύ καλές!!!

θα συμφωνήσω με τον traveller(!!!!!έγινε και αυτό!!!!) στο ότι η φώτο του Θάνου αδικήθηκε,ήταν όντως πολύ ατμοσφαιρική και (συμπληρώνω εγώ ) ιδιαίτερη και πολύ καλλιτεχνική!!
μπράβο σε όλους,άντε τώρα προετοιμαστείτε για τον επόμενο!!!:p;)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγώ - συμπτωματικά - είχα ξεχωρίσει τις 4 της νικητήριας τετράδας. Στην αρχή έφτασα ένα βήμα από το να δώσω την ψήφο μου στη getxowoman, καθώς εκτός από μια πολύ καλή φωτογραφία, είχε περάσει κι από σχεδόν μηδενική επεξεργασία (επιπλέον, έχω και κάτι με τους αντικατοπτρισμούς...). Ωστόσο την τελευταία στιγμή με κέρδισε η γοητεία του ασπρόμαυρου κόντρα στον ήλιο, και ψήφισα κι εγώ το Βερολίνο του thimios8663 ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom