Τωρα που ειδα τις φωτο, απορω γιατι δε συμμετειχα κι εγω, εχω καποιες καλες απο τη Πετρα της Ιορδανιας ... ας προσεχα! Λοιπον οι φωτο ειναι καταπληκτικες, ειδικα οι φωτο με τα φυσικα τοπια. Δε ξερω γιατι αλλα εχω ενα προαισθημα οτι αυτη που ψηφισα θα κερδισει... οντως καποιες ξεχωριζουν λιγο περισσοτερο. Ειδικα αυτη που ψηφισα μου κεντρισε και μενα το ενδιαφερον να επισκεφτω το συγκεκριμενο μερος. Καλη επιτυχια σε ολους τους συμμετεχοντες
Έδωσα κι εγώ το κουκί μου... στην Ευρώπη! διάφορες ευρωπαϊκές λατινοαμερικάνικες και ασιατικές στριμώχνονταν μπροστά μου και μου έκλειναν το μάτι μπας και τις επιλέξω, αλλά τελικά έμεινα πιστή στη φωτογραφία που μου έκανε κλικ από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε.. Είπαμε η πρώτη σου αγάπη και παντοτινή!
Ψηφισα και γω λοιπον παιδια!! Ενα μερος που οπως λεει και ο toumpiotis ισως και να ειναι ενας απο τους μελλοντικους προορισμους μου.
Αντε παντα τετοια. Και εις αλλα με υγεια!!
Καλή επιτυχία κι απο μένα...Κρίμα που δεν ανέβασα κι εγώ απο το πρόσφατο ταξίδι στην Αλβανική Ριβιέρα..
..Τώρα όσο για την ψήφο μου..Εεεε, αδυναμίες είναι αυτές...
Μολις εριξα και εγω την ψηφο μου σε μια φωτο που θεωρω πως πρεπει να ειναι στις 2-3 πρωτες..Αν και απ'οτι βλεπω τα κριτηρια επιλογης διαφερουν σε μεγαλο βαθμο αναμεσα στα μελη οποτε δεν θα εκπλαγω αν δεν δω και καμια απο τις 3 πρωτες που περιμενω...Καλη επιτυχια και παλι σε ολους...
ΥΓ:Ευρωπη πηγε παντως..Βορεια!!
ΥΓ 2 : Κυριοι υπευθυνοι πως παει η ψηφοφορια?Σχετικα με τα μελη που ψηφισαν ως τωρα..
Έτσι κι'έτσι πάει ο διαγωνισμός, έχει 70 ψήφους ως τώρα, που όμως αν υπολογίσουμε ότι είχαμε 56 συμμετοχές, μόνο τους συμμετέχοντες να υπολογίσουμε, σημαίνει ότι είναι λίγες οι ψήφοι.
Ελπίζω τις επόμενες ημέρες να υπάρξει αύξηση στην ψηφοφορία.
Εγώ δεν ψήφισα ακόμη..κι ας συμμετέχω! Δεν είχα την άνεση να συγκεντρωθώ κι αφού απέκλεισα από την αρχή την δική μου συμμετοχή είμαι ανάμεσα σε 4-5....