KATEVEZIROGLOU
Member
βασικα δε θα παρω αποδειξη αλλα θα λαβω κανονικα το pdf κτλπ , ετσι???
Θυμιζω υπάρχουν αναλυτικες οδηγιες σε pdf σε απλα αγγλικα στο σαιτ. Κατεβαστε το και διαβάστε το. Πιο αναλυτικος οδηγος δε γίνεται...πεθαινεις απο ανια..εννοείται, θα λάβεις ειστήριο κανονικά
διαβασες τις οδηγιες του σαιτ? αν ναι, θα ειδες οτι υπαρχει αναλυτικη απαντηση στην ερωτηση που εκανε και μαλιστα με σχηματα, φωτογραφιες. τα υπολοιπα περιττευουν.Με όλο το σεβασμό, εδώ η κοπέλα στεναχωρέθηκε αν μπορέί να κλείσει με κάρτα αλλουνού και εμείς μιλάμε να μην έχει τίποτα στα χέρια;
Προφανως είναι ακόμα μικρή και συνεπώς άπειρη . .
παρντόν?η περί "των άνιων". .
speak for yourself που λενε κ στο χωριο μου...
Συγγνώμη, αλλά πρέπει να σε ρωτήσω κάτι.διαβασες τις οδηγιες του σαιτ? αν ναι, θα ειδες οτι υπαρχει αναλυτικη απαντηση στην ερωτηση που εκανε και μαλιστα με σχηματα, φωτογραφιες. τα υπολοιπα περιττευουν.
παρντόν?
αλλά από τη στιγμή που υπάρχει και ο άλλος τρόπος δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ιστορίες περί "των ανιων".
Πιο αναλυτικος οδηγος δε γίνεται...πεθαινεις απο ανια..
αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα σε αυτά που λέω. Και ευγενικά θα ήθελα να μου το πεις.
ευχαριστώ για την απάντησηΑν καποιος θελει ντε κ καλα να τυπωνει κ να κατεβαζει εγγραφα ας το κανει.
Διακρίνω κάποια ειρωνεία;Η "ανια" εχει πληθυντικο?
οταν κλεινουμε μια συζητηση δεν κλεινουμε με ερωτησεις. φιλικα λοιπον δεν υπηρξε καμμία ειρωνεία απλά δεν καταλαβα καθολου τη λεξη "ανιων", δεν πηγε καν το μυαλο μου τι εννοουσες.Διακρίνω κάποια ειρωνεία;
Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω σε αυτήν την συζήτηση και θα ήθελα να το σεβαστείς.
Ευχαριστώ!
αν πεσεις σε ωρα αιχμης ή σε μερα αιχμης, τοπικη-εθνική γιορτη ουαι και αλιμονο. αν ξερει καποιος την ωρα ειναι πολυ καλυτερα να κλεινει απο πριν παρα να αγχωθει στο σταθμό. επιθετικοτητα? φαντασματα βλεπετε? μπορουμε να κλεισουμε απο την πολυθρονα του σπιτιου μας και προτιματε να τρεχετε στο σταθμο τι κ πώς σε μια ξενη χωρα? σορυ αλλα δεν σας καταλαβαινω.Το χω κανει απειρες φορες κι οντως ημασταν πολλα ατομα και με αποσκευες, τα δρομολογια αν θυμαμαι καλα ηταν ανα μια ωρα και οι θεσεις ηταν τυπικως αριθμημενες συνηθως καθομασταν οπου θελαμε, οποτε προφανως ειμαι σιγουρη.Το μονο ηταν πως βγαζαμε μετ επιστροφης για να εχουμε εκπτωση.
Προσπαθω να ξε-αγχωσω την κοπελα