καλησπερα σε ολους, προγραμματιζω ενα ταξιδι για μπεργκαμο τον σεπτεμβρη και ελεγα να πεταχτω μια μερα βενετια ετσι για να παρω μια ιδεα δεν εχω αυταπατη οτι θα τα δω ολα... Ειδα στο σαιτ της τρενιταλια κατι τιμες για 2 ατομα 130 σχεδον ενω σε ενα αλλο σαιτ της ιταλια ρειλ 2ωρες 55λ με 19 ευρω το ατομο για st lucia γιατι τοση διαφορα? εχει χρησιμοποιησει κανεις τη συγκεκριμενη εταιρια? ευχαριστω!
Η trainitalia δεν περναει απο bergamo για st lucia.Θα πας με το τοπικο (regionale) στην brescia και απο εκει θα συνεχισεις με καποιο της Trainitalia που θα διαλεξεις εσυ,αναλογα την ωρα που θες,για venezia st lucia.(Μπορεις να πας και Μιλανο και να ξεκινησεις απο εκει για Βενετια αλλα ειναι λιγο αναποδα οσο να ναι) Στο εισητιριο που θα κλεισεις απο την ιταλια ρειλ θα εχει και τα δυο τρενα μεσα,εσυ απλα την ωρα θα διαλεξεις.Frecciabianca και Frecciarossa ειναι οι δυο κατηγοριες τρενων που θα δεις,αν και στην τιμη δεν εχουν καμμια διαφορα.Τον φεβρουαριο χρησιμοποιησα το αεροδρομιο του Bergamo για να παω στην Βενετια και πηγα και ηρθα με αυτον τον τροπο,πηγαινε ελα ειχα δωσει 42 ευρω.
Παίζει μεγάλη διαφορά στις τιμές και οι ώρες αφιξησ είναι ίδιες σχεδόν.Για την italotreno δεν ξέρω αλλά με trenitalia να κλείσεις από το ιντερνετ γιατί οι τιμές ανεβαίνουν
Για την italotreno δεν ξέρω αλλά με trenitalia να κλείσεις από το ιντερνετ γιατί οι τιμές ανεβαίνουν
Τα regional trains της trenitalia (πρέπει να είνα και φθηνότερα από τα άλλα τρένα) νομίζω έχουν ίδια τιμή όποτε και αν τα κλείσεις (ακόμα και επιτόπου στο σταθμό). Αλλά καλύτερα ας πει και κάποιος που έχει το έχει επιβεβαιώσει!Παίζει μεγάλη διαφορά στις τιμές και οι ώρες αφιξησ είναι ίδιες σχεδόν.