• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Το φαγητό είναι ταξίδι!

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Ναι και στο Μοσχάτο έχει ένα ωραίο Αφγανικό... .
Παρακαλώ να δίνετε ακριβεις διευθύνσεις , για να μην ψάχνουμε μεείς που ερχόμαστε από μακριά...:cool:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Υπεροχο αιθοπικο στο Αxum(μην ζητησετε μαχαιροπηρουνα) στην οδο Δροσοπουλου 183 στην Κυψελη. Για γερα στομαχια,αλλα συστηνεται ανεπιφυλακτα!!!
Ελληνικη κουζινα και σερβις στο αψε σβησε στην Βαρβακειο.Τωρα που σιγα σιγα χειμωνιαζει τιποτα καλυτερο απο ενα πιατο της αρεσκειας σας συνοδευομενο απο ενα κατρουτσο!!
εκτος Ελλαδος και εντος Καιρου προτεινω το φοβερο Αbou el sid στο Ζαμαλεκ απεναντι απο το ξενοδοχειο Μarriot.αυθεντικη αραβικη κουζινα,ανατολιτικο ντεκορ και ενα τσαι μεντας για την χωνεψη που παντα κανει την δουλεια του αφου δεν μπορεις να αντισταθεις στην τοπικη κουζινα. :clap::clap:
http://www.abouelsid.com/

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
εγω θα μιλησω για ψαρονεφρι.οταν ταχιδευω στην Αρκαδια,μετα την Τριπολη με κατευθυνση την Βυτινα,υπαρχει ενα χωριο Καψιας.Εκει θα βρειτε την ταβερνα ''Φανης'' πανω στο δρομο.Φτιαχνει το καλυτερο ψαρονεφρι καθως και την πιο λεπτη παντσετα που εχετε γευθει(και πολυ οικονομικα).θα με θυμηθειτε.λιγο πριν τη ταβερνα στο δεξι σας χερι ειναι το Αρχοντικο Καλτεζιωτη.φοβερο περιβαλλον για καφε, στο μεγαλο σαλονι βλεποντας την πισινα.

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
λοιπον,εγω εχω να αναφερω το χωριο κρικελλο στο καρπενησι(αγαπημενος προορισμος).τελευταια φορα που πηγα ηταν τον αυγουστο,εκτος απο την κ α τ α π λ η κ τ ι κ η διαδρομη που κανεις απο καρπενησι για κρικελο-εισαι κυριολεκτικα μεσα στα ελατα-,στο χωριο οταν φτανεις εχει δυο ταβερνες.πεντανοστιμα ολα τα μαγειρευτα φαγητα,συν τα αρνια και τα κοκορετσια,εγω τρελλαινομαι για το γιουβετσακι στο πηλινο!εχει και λιωμενο κασερι απο πανω,αλλο πραγμα!

getxowoman

Member
Φρεσκοτατο αστακο στο sydney στο εστιατοριο nicks και στο queenstown στο beefeater πολυ καλο μοσχαρι και στο συγκεκριμενο εστιατοριο μπορεις να φερεις το κρασι που σου αρεσει και μονο σε χρεωνουν 5 δολαρια!Στο μπιλμπαο αν ερθετε ποτε προτεινω το Abaroa (μπροστα στο μουσειο),καθαρα βασκικο εστιατοριο.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
φοβερη κουζινα εχουν τα χανια σχεδον ολα τα εστιατορια με τοπικες γευσεις
μυτηληνη (ονειρεμενο μερος) ταβερνα του καραγιαννακη χρηστου στη παραλια τσονια
μυτηληνη ιδια ταβερνα στη σκαλα συκαμινιας
ρεθυμνο μεζεδοπολειο μυρωγδιες και θαλασσογραφια
πραγα courcova στη πολη μεσα φοβερη ψητη παπια (ενα σερβιτορο βρηκαμε εκει να μιλαει αγγλικα και να χαμογελαει και τον φωτογραφισαμε για ενθυμιο )
η καλλιτερη πιτσα στο tivoli εξω απο τη ρωμη με σπανακι και τυρι ρικοτα
η καλλιτερη μηλοπιτα λιμνη τιτιζε γερμανια
τα καλλιτερα ψαρικα στο ακρογιαλι στη παραλια νεας χωρας στα χανια
το καλλιτερο κερασμα μετα το φαγητο (προσφορα του καταστηματος) ταβερνα κουμος στο ηρακλειο -τη προσοχη σας παρακαλω- 10 πιατακια απο διαφορετικα γλυκα κουταλιου απο τριανταφυλλο μεχρι καστανο, και μια μεγαλη σφακιανη πιτα με μελι και παγωμενη τσικουδια
και τελος τα καλλυτερα γλυκα στη κουκουβαγια στα χανια

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
φοβερη κουζινα εχουν τα χανια σχεδον ολα τα εστιατορια με
μπράβο renthimno!! για αυτό αγαπιόμαστε το ρέθυμνο με τα χανιά ..εισαι αντικειμενική!!
επίσης καλά και σπιτικά γλυκα στον μύλο στο κολυμπάρι.και τεράστια!!! άσε το ζουμερό του!!!;)

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Για γλυκα στα Χανια οποσδηποτε πρεπει να πατε,κουκουβαγια και νυμφες.
Εχουν πανεμορφη θεα, την πολη των Χανιων απο υψωμα.
Βρισκονται κοντα στους ταφους των Βενιζελων,προς Ακρωτηρι.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Για γλυκα στα Χανια οποσδηποτε πρεπει να πατε,κουκουβαγια και νυμφες.
Εχουν πανεμορφη θεα, την πολη των Χανιων απο υψωμα.
Βρισκονται κοντα στους ταφους των Βενιζελων,προς Ακρωτηρι.

μπραβο χρυσο μου :lol::lol:......φαινονται τα παιδακια που ξερουν......και εχουν καλο γουστο...ρεναταααααα.....που εισαι? στειλε τρανταφυλλα στο παιδι που σας ψηφισε.....να μας ξαναρθεις να σου γραψουμε και αλλα μερη να πας......παντα στη διαθεση σου....:clap::clap:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
μπραβο χρυσο μου :lol::lol:......φαινονται τα παιδακια που ξερουν......και εχουν καλο γουστο...ρεναταααααα.....που εισαι? στειλε τρανταφυλλα στο παιδι που σας ψηφισε.....να μας ξαναρθεις να σου γραψουμε και αλλα μερη να πας......παντα στη διαθεση σου....:clap::clap:
Προσωπικά πάντως προτιμώ τις Νύμφες από την Κουκουβάγια... Εξίσου ωραία γλυκά, εξίσου τέλεια θέα, αλλά πιο άνετος χώρος με λιγότερο στρίμωγμα, είναι ανοικτά και το Σάββατο μεσημέρι, και ενίοτε μπορεί και να βρείς να παρκάρεις κιόλας.
Ερχόμουν τακτικά Χανιά, αλλά τώρα έχω ενάμισι χρόνο να σας επισκευτώ....

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Aγαπητο rethimno αμα δεν παινεσης το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωση,που λεει και η παροιμια.
Στο Ρεθυμνο ερχομαι συχνα για να φαω κρεπες.
Μαντεψε ποιο μαγαζι λεω??

Και για να μην βγω off topic βαζω φωτο ενα σαπαροτ με ανανα απο Ταιλανδη.
Σαπαροτ=κρεπα (στα Ταιλανδεζικα).......αντε να μαθαινουμε και καμμια λεξουλα σιγα-σιγα.

Attachments

discolata

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
φαλάφελ στη rue des Rosiers στην εβραική συνοικία στο Παρίσι , τηγανιτή πέστροφα στο Βικ στην Ισλανδία , βραστές γαρίδες απο την ψαραγορά στο Bergen , Νορβηγία , bocadillos con calamares στη Μαδρίτη , glass noodles με καραβίδες στη Luang Prabang στο Λάος , makhania lassi στη Jodhpur στο Ρατζαστάν , μπακλαβά με φυστίκι αιγίνης στο Gaziantep , Τουρκία , γαρίδες & noodles στο εστιατόριο Tom Yum Kung , Khao San , Bangkok και ενα απίστευτο cake με σοκολάτα και σαντιγί πρωτοχρονιά του millenium στη Βιέννη , νομίζω το λεγαν Μοhr im Hemd ..
ααα! και παγωτά στη Ρώμη !!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα