• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Το φαγητό είναι ταξίδι!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Προσωπικά πάντως προτιμώ τις Νύμφες από την Κουκουβάγια... Εξίσου ωραία γλυκά, εξίσου τέλεια θέα, αλλά πιο άνετος χώρος με λιγότερο στρίμωγμα, είναι ανοικτά και το Σάββατο μεσημέρι, και ενίοτε μπορεί και να βρείς να παρκάρεις κιόλας.
Ερχόμουν τακτικά Χανιά, αλλά τώρα έχω ενάμισι χρόνο να σας επισκευτώ....
φιλε taver να πας στη βερνη και θα μεινεις αφωνος....ειναι καταπληκτικη πολη μεσαιωνικη στο φαγητο δεν τρελλαθηκαμε αλλα ειλικρινα δεν χορταιναμε να τη βλεπουμε.
επισης και η λουκερνη ειναι φανταστικη ιδιως η ξυλινη γεφυρα που ενωνει τις οχθες του ποταμου με τους 100 ξυλινους πινακες που αναπαραστουν τη ζωη και το θανατο.εχει πολυ καλους φουρνους τυπου delicatessen με κατι ωραια μπινελικακια για φαγητο στο χερι, και αναζητησε τα πολυκαταστηματα coop-city για φαγητο στο τελευταιο οροφο και οικονομικες αγορες σουβενιρακια κ.λ.π για αγορα ρολογιων ψαξε στη λουκερνη τα καταστηματα busherer εκει θα βρεις ολες τις φιρμες. θα σου προτεινα επισης να πας καταρακτες του ρηνου (γερμανια) διπλα στη λιμνη τιτιζε και στο friburg αυτη η γερμανικη πολη μας αρεσε πολυ......

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
φιλε taver να πας στη βερνη και θα μεινεις αφωνος....ειναι καταπληκτικη πολη μεσαιωνικη στο φαγητο δεν τρελλαθηκαμε αλλα ειλικρινα δεν χορταιναμε να τη βλεπουμε.
επισης και η λουκερνη ειναι φανταστικη ιδιως η ξυλινη γεφυρα που ενωνει τις οχθες του ποταμου με τους 100 ξυλινους πινακες που αναπαραστουν τη ζωη και το θανατο.εχει πολυ καλους φουρνους τυπου delicatessen με κατι ωραια μπινελικακια για φαγητο στο χερι, και αναζητησε τα πολυκαταστηματα coop-city για φαγητο στο τελευταιο οροφο και οικονομικες αγορες σουβενιρακια κ.λ.π για αγορα ρολογιων ψαξε στη λουκερνη τα καταστηματα busherer εκει θα βρεις ολες τις φιρμες. θα σου προτεινα επισης να πας καταρακτες του ρηνου (γερμανια) διπλα στη λιμνη τιτιζε και στο friburg αυτη η γερμανικη πολη μας αρεσε πολυ......
Ναι, στο Freiburg ήμουνα μόλις πριν 10 μέρες, αν και μόλις για ένα ύπνο και μια βόλτα 3 ωρών (αν λες αυτό και όχι το Γαλλόφωνο Fribourg στην Ελβετία, δίπλα στη Βέρνη)... Είναι όντως πάρα πολύ όμορφη πόλη.

Για Βέρνη μόλις πριν λίγο έκλεισα (ελαφρώς παρορμητικά).
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Λουκέρνη πήγα πρώτη φορά περισυ κι έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να ξαναπάω, έστω και για μια στάση βγαίνοντας από τον αυτοκινητόδρομο 2 κάποια στιγμή που θα περνάω (φοβερό το fondue και το Chögalipaschtetli στο εστιατόριο του Hotel Schiff δίπλα στο ποτάμι, μιας και είμαστε στο θέμα). Αλλά όχι αυτή τη φορά, τώρα έχω μόνο ένα Σ/Κ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom