Χρηστο,θα μπορουσες να συμμετεχεις πιο ενεργα στη παρεα μας,αφου εκανες την αρχη,και να μας βοηθας με την εμπειρια σου απο τα ταξιδια που κανατε μαζι....τι λες?
Δεν είχα την τύχη να τη γνωρίσω από κοντά...λείπει πολύ από το φόρουμ...το γλυκό κουταβάκι...το Travelstories το γνώρισα μέσα από αυτή...πάντα με τις συμβουλές της, τα σχόλιά της, τις ιδέες της...Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου, Χρήστο...
Δεν έχω λόγια... Χωρίς να τη γνωρίζω προσωπικά, ακόμη διαβάζω πληροφορίες που έδινε κ προσπαθώ να μοιραστώ την αγάπη της για την λατρεμένη της Πάτμο, την Άνδρο, την Σαντορίνη που ονόμαζε χαριτολογώντας "καταραμένο" νησί... Μερικές φορές οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να εκφράσουν ένα τέτοιο συναίσθημα.... Καλό ταξίδι φίλη μου
Απίστευτος και σοκαριστικός ο χαμός της Άννυς.
Κουράγιο Χρήστο, να την θυμάσαι.
Καλό ταξίδι Άννυ. Να μας προσέχεις από κει πάνω όπως έκανες κι όταν ήσουν εδώ.
Μόλις άνοιξα το ποστ... πάγωσα...δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή η υπέροχη κοπέλα με το τεράστιο χαμόγελο που είχα τη χαρά να γνωρίσω από κοντά στις συναντήσεις ''έφυγε'' τόσο ξαφνικά.
Καλό σου ταξίδι Άννυ...
Χρήστο κουράγιο...
Είναι άδικο και άτιμο να χάνεται έτσι ξαφνικά ένας ιδιαίτερος άνθρωπος που είχα την τιμή να γνωρίσω στα πρώτα κοινά μας βήματα στο travelstories.
θερμά συλληπητήρια στον χαμογελαστό δεινό ψαρά Χρήστο και στην οικογένεια της
καλό σου ταξίδι γλυκιά anny ..........
Καλη δυναμη και κουραγιο, Χρηστο. Μακαρι τα οσα ζησατε και τωρα θα μοιραζεσαι με τους κοντινους κι αγαπημενους σας να μιλαν για στιγμες με δυνατα συναισθηματα, ηχηρα γελια και βαθυ ερωτα. Κριμα που ποτε δεν κραταει πολυ.
Καλο ταξιδι, Αννυ.
Μόλις πριν λίγο πληροφορήθηκα τι συνέβη κι έχω μείνει άφωνος.Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της.Κι εγώ με τη σειρά μου λυπάμαι που δεν κατάφερα να μοιραστω μια Fischer μαζί της,όμως τουλαχιστον μοιράστηκα την αγάπη της για τα ταξίδια οπως κι οι υπόλοιποι φίλοι του φόρουμ.