• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Καλοκαιρινές διακοπές 2025

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πόσο γελοίο το άρθρο! Ποιά είναι η εταιρεία Tera Jet οεο? :bleh: :rolleyes: Για την ιστορία, η εταιρεία, δημοσιογραφίσκοι της πλάκας, ονομάζεται Seajets
Το αγωνιώδες κάθε χρόνο τέτοια εποχή άρθρο με τον πιασάρικο τίτλο «ποια νησιά θα συνδέει», λες και 'χουμε πολλά εδώ τριγύρω. Την Κάσο και την Κάρπαθο, γελοίοι... :haha:

annoula

Member
Πόσο γελοίο το άρθρο! Ποιά είναι η εταιρεία Tera Jet οεο? :bleh: :rolleyes: Για την ιστορία, η εταιρεία, δημοσιογραφίσκοι της πλάκας, ονομάζεται Seajets
Καλά ας μπει το δρομολόγιο και ας το κάνει οποια εταιρία θέλει

elara kael

Member
Γεια σας . Ναι ναι το ξέρω , είναι νωρίς για τέτοιες συζητήσεις αλλά πρέπει να προγραμματίσουμε τις διακοπές μας από τώρα … θέλω τα φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί… Για φέτος θέλουμε ένα σχετικά ήρεμο νησί , με ωραίες παραλίες ,ωραια νερά, καλές τιμές , καλό φαγητό , όχι μεγάλο . Να ηρεμήσουμε λίγο γενικά .Να χαθούμε στα καταγάλανα νερά. Έχουμε 8 ημέρες τον Αύγουστο … Στην αρχή ψηνόμουν για καλυμνο (μακριά βέβαια )αλλά απογοητεύτηκα με κάποια σχόλια . Οπότε είμαστε σε νέα αναζήτηση….
Θα σου πρότεινα τη Σίκινο. Είναι μικρό και ήσυχο νησί, ιδανικό για χαλαρές διακοπές. Έχει πανέμορφες παραλίες, εξαιρετικό φαγητό και κρατά έναν αυθεντικό χαρακτήρα, χωρίς φασαρία και υπερτουρισμό. Επίσης, είναι αρκετά οικονομικό. Εναλλακτικά, ρίξε μια ματιά και στην Κύθνο ή τη Σκύρο.

Για περισσότερες ιδέες μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ Νησιά για Διακοπές 2025 | Ferryhopper

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Καλημέρα! Σκέφτομαι κι εγώ την Αστυπάλαια για φέτος, είναι καιρό στα σχέδια και έχω ακούσει τα καλύτερα. Φτάνουν 4-5 μέρες λέτε για να δω χαλαρά το νησί και το χαρώ? Ίσως κολλήσω και λίγα βράδια Αμοργό στην επιστροφή να πάρω κι από εκεί μια γεύση γιατί μπήκε στην καρδιά μου όταν πήγα για πρώτη φορά.
Και η Ανάφη μου φαίνεται ωραία επιλογή για ένα 5ήμερο πιθανόν,. Μικρό νησί με χαλαρό κλίμα και χωρίς ιδιαίτερη ανάγκη για όχημα.

alma

Member
Καλημέρα! Σκέφτομαι κι εγώ την Αστυπάλαια για φέτος, είναι καιρό στα σχέδια και έχω ακούσει τα καλύτερα. Φτάνουν 4-5 μέρες λέτε για να δω χαλαρά το νησί και το χαρώ? Ίσως κολλήσω και λίγα βράδια Αμοργό στην επιστροφή να πάρω κι από εκεί μια γεύση γιατί μπήκε στην καρδιά μου όταν πήγα για πρώτη φορά.
Και η Ανάφη μου φαίνεται ωραία επιλογή για ένα 5ήμερο πιθανόν,. Μικρό νησί με χαλαρό κλίμα και χωρίς ιδιαίτερη ανάγκη για όχημα.
Μια χαρά οι 5 μέρες με ΙΧ για Αστυπάλαια. Οι οικισμοί λιγοστοί, βλέπεις ακόμα και το απομακρυσμένο Βαθύ που σε αντίθεση με την πολύβουη χώρα ,θυμίζει αυθεντική Ελλάδα άλλης εποχής, από αυτές που ακούμε από τους γονείς μας,όταν τα νησιά είχαν λιγοστούς ή καθόλου τουρίστες. Δύο χούφτες άνθρωποι, δωρικό τοπίο, πολλές γάτες....
Κατά τα λοιπά θα κινείστε κυρίως Χώρα, βόλτες Κάστρο και καμιά ημερήσια Κουνουπες, Κουτσομυτη...

Last edited:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
και λίγα βράδια Αμοργό
η Ανάφη μου φαίνεται ωραία επιλογή
Ναι σε όλα, τι συζητάμε, έχεις πιάσει την αφρόκρεμα. Το κακό είναι πως η Ανάφη δε συνδυάζεται με τα άλλα δύο, οπότε για να τα δεις όλα χρειάζεσαι αλχημίες, ή να επιλέξεις άλλο συνδυασμό με την Ανάφη.

Φτάνουν 4-5 μέρες λέτε για να δω χαλαρά το νησί και το χαρώ?
Ναι, για την Αστυπάλαια φτάνουν 4-5 μέρες, ωστόσο υπολόγισε το αρκετά μεγάλο ταξίδι, εκτός αν καταφέρεις και βρεις αεροπορικό.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Ναι, για την Αστυπάλαια φτάνουν 4-5 μέρες, ωστόσο υπολόγισε το αρκετά μεγάλο ταξίδι, εκτός αν καταφέρεις και βρεις αεροπορικό.
Ναι, θα επιδιώξω να πάω αεροπορικώς γιατί δεν είναι το καλύτερό μου τόσες ώρες στο καράβι. Όλα βέβαια εξαρτώνται και από το πού θα βρω διαθεσιμότητα γιατί με τα τωρινά δεδομένα το έχω αργήσει.

Όλες αυτές οι επιλογές όμως έχουν να δώσουν και με ψήνουν εξίσου οπότε κομπλέ. Ευχαριστώ :)

duty_free

Member
H Σαλαμίς ειναι μια επιλογη κλασικη, σικ, αβανγκάρντ, στυλάτη, χλιδιάρα, γκουστόζια, ηυτρεπισθείσα, ταμαμ, τζέτ, φίνα.

Οχι μονο εκει , ομως!

Fέτος, θα το μπαιξω εναλλακτικως και εναλλακτικος· θα υπαγω Αμοργο. Ημερες (τέσσερις) προ του θερινου ηλιοστασίου θα ξημεροβραδιάζομαι στο Καλογερικό φωνάζων / απαγγελων υμνοι ορφικοί και θα προσελκύω ευρυστερνες κυρίες (με το καππα κεφαλαίο), διαθετουσες τεραστίους σφαιρικάς λιπώδεις δερματικὰς πτυχὰς (περιέχουσες τον μαστικο αδένα) προσθίω θωρακικω τοιχώματι, αρτι τελειώσασες απο αφτεριες σε ρακομελιστάδικα, σε κατάσταση γκολ ενεκα πιώματα μισού στρέμματος Δ девять τετραϋδροκανναβινόλης, φρονήματος αρχαιογκαγκά αίτινες κατα την μεγαλυτέρα νύξ του ετους, τηρώσαι χαρτάκι προτεραιότητος θα περνούν απο τελειωμένο δώμα στην Χώρα για να ομού προσφέρουμε θυσία στην Αφροδίτη σπανιολίως και στα ρίζα του 16.

Last edited:

alma

Member
σε κατάσταση γκολ ενεκα πιώματα μισού στρέμματος Δ десять τετραϋδροκανναβινόλης, φρονήματος αρχαιογκαγκά αίτινες
десять στα ρώσικα είναι το 10. Μήπως εννοείς девять που είναι το 9 και αναφέρεσαι στο Δ9-ΤHC (τρανς-Δ9-τετραϋδροκανναβινόλη);;

Όχι πως έχω ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στο θέμα,απορία εκφράζω...

duty_free

Member
десять στα ρώσικα είναι το 10. Μήπως εννοείς девять που είναι το 9 και αναφέρεσαι στο Δ9-ΤHC (τρανς-Δ9-τετραϋδροκανναβινόλη);;

Όχι πως έχω ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στο θέμα,απορία εκφράζω...
εισαι φοβερή! Πάω να διορθώσω! :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.999
Μέλη
39.707
Νεότερο μέλος
minagouvra