mariath
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όλη η Νότια Αμερική
Εδώ που τα λεμε ένα δίκιο το έχεις!φυσικά και θα με χάλαγε, προτιμώ τον λεωφοριατζή
Εδώ που τα λεμε ένα δίκιο το έχεις!φυσικά και θα με χάλαγε, προτιμώ τον λεωφοριατζή
Κόλαση Ιωάννα μου ο νεανίας και δε ρωτάω που θα ναι το επόμενο ταξίδι σου:roll:φυσικά και θα με χάλαγε, προτιμώ τον λεωφοριατζή
Πες τα ρε Μαρία ευτυχώς που έχω και εσάς γιατί κουμπάρος ότι να 'ναι μου μάζευε.Εδώ που τα λεμε ένα δίκιο το έχεις!
έλα πες την αλήθεια, δεν είναι η ανθρωποκεντρική προσέγγιση, η μεγαλη σου ευχαρίστηση είναι ότι με ξεκατινιάζει ανελλιπώςΚόλαση Ιωάννα μου ο νεανίας και δε ρωτάω που θα ναι το επόμενο ταξίδι σου:roll:
Ninia έχει κι άλλα τέτοια,αξιοθέατα?
Stav αυτή η ανθρωποκεντρική προσέγγιση είναι η αιτία που διαβάζω
και ξαναματαδιαβάζω την ιστορία σου με μεγάλη ευχαρίστηση.
-amigo, είμαστε cubano chico, σα να μου έλεγε κοινώς ομάδα καμακίων της περιοχής του ποταμού, καθόσον υπάρχει και ένα ποταμόρεμα στο Camaquey.
-Προσπαθούμε να τη πέσουμε σε καμιά ξένη μήπως βγάλουμε κανά φράγκο και ίσως να παντρευτούμε και να τη κάνουμε από δώ. Α, να και ο αρχηγός της ομάδας.
- Εεεε amigo φωνάζει ο Luiz μέσα από μια σακαράκα του 60, έτοιμη να διαλυθεί. Να γράψεις ότι υπάρχει και αυτοκίνητο.
-Amigo, γράψε ότι διαθέτουμε και μουσική στο μηχάνημα. Ο διπλανός του σηκώνει ένα κασετόφωνο της κακιάς ώρας, ακουγόταν κάτι σαν το
«Siempre te estas yendo y no te vas– Όλο φεύγεις και πάντα είσαι εδώ».
Γι αυτό σε αγαπάμε βρε Κούβα, γι αυτές τις μικρές στιγμές, τις αισθήσεις, τα συναισθήματα, τις σκέψεις που μόνο όταν κάποιος σε συναντήσει τα βιώνει.
Ιωάννα, είναι δυνατόν να αφήσεις κουμπάρο, Ninia, ΚΟΥΒΑ (!) και να πας Πορτογαλία? Είχες δυνατή κοριτσοπαρέα βέβαια, αλλά ξέρω γω?
Το συνηθίζω αυτό! (πως λένε μιλάω μόνη μου ένα πράμα.. all the time )ερωταπαντάς
νομίζω πήγε να σε ρίξει ο κουμπάρος και να σου πασάρει τον κατιμάφυσικά και θα με χάλαγε, προτιμώ τον λεωφοριατζή
ρίχνω τους κατιμάδες τώρα γιατί το καλό το φυλάμε αργότερα.νομίζω πήγε να σε ρίξει ο κουμπάρος και να σου πασάρει τον κατιμά
αν και το θέμα εχει πολλές γυναίκες φανατικές αναγνώστριες ,δεν λέω ωραία παιδια οι Κουβανοί αλλά πες μας ρε Σταυρο τίποτα και για τις Κουβανές!
Λυπάμαι μαγνητάκι γιοκΜόνο αυτό πες μου κουμπάρε για να μπορέσω να κοιμηθώ ήσυχη. Όταν η μικρή στο τηλέφωνο μου έλεγε "Νονά μου πότε θα έρθεις σου έχω φέρει δώρο από την Κούβα" δεν εννοούσε τον Louiz ε; Πες μου ότι μου φέρατε μαγνητάκι για το ψυγείο, τασάκι που γράφει Κούβα, ανοιχτήρι για μπύρες με φώτο την Αβάνα, άντε και κανένα cd με μουσική. Πες μου πως δεν μου έφερε τον Κουβανό πεσκέσι. Γιατί ικανή την έχω. Είναι και πεισματάρα το μανάρι μου.
Ωραίοι είναι γουρουνάκι μου, αντικειμενικά. Υποκειμενικά όχι και τόσο, για μένα τουλάχιστον. Οι κοιλιακοί τους όμως.. Τα σπάνε λίγο.. Αν και τα καλύτερα σώματα δεν χρειάζονται τόσο υπερβολή.. Θα βγαίνεις μαζί τους και θα ντρέπεσαι να αγγίξεις έστω μια τηγανιτή πατάτα... Να μου λείπει!zmaria απορώ ... α) διότι οι συγκεκριμένοι για να φωτογραφίζονται φιληδόνως μάλλον μοντέλα είναι κάτι που δικαιολογεί τους κοιλιακούς. Ωραίους πάντως δεν τους λες, είναι και μισοριξιές.
β) για να ανοίξουν κι εκεί τα ταχυφαγεία και θα σου πω πως πάνε περίπατο οι κοιλιακοί
μήπως είμαι πράσινος από κακία;
πάντως μερικά μέρη τα συνοδεύει ένας μύθος