zmaria
Member
Last edited by a moderator:
Krok ευχαριστώ , πάρε λίγες μαχαιριές ακόμη.Συγχαρητήρια για την πολύ όμορφη ιστορία σου.
Οι φωτό σου είναι μαχαιρια για μένα ,καθώς και εγώ πριν ένα χρόνο έκανα σχεδόν την ίδια διαδρομή με σένα.
Ακόμα όμως δεν έχω βρει το 'κουράγιο' να κάτσω να τα περιγράψω.
Ευχαριστω που έστω και με το νου με γύρισες πάλι πίσω.
Μπααααααα δε σου κάνει η Κούβα, έχει καλό ΚΤΕΛ.Από ότι βλέπω φωτογραφήθηκαν ολα τα "αξιοθέατα".
Κοίτα να δεις που στο τέλος της ιστορίας σου βρε Σταύρο θα έχω αρχίσει να ψήνομαι να κοιτώ και προς την Δύση..... τι μπορεί να σου κάνει μια ζωντανή περιγραφή......, αστο καλό! Κολάστηκα!
Aυτή είναι και η μαγεία του χορού... Ή μάλλον ένα από τα συστατικά της!ήρθε για ένα δύο χορούς, περιμένοντας τον άγνωστο που θα της ζητήσει να χορέψει, χωρίς ντροπές, χωρίς υπονοούμενα, χωρίς άλλες πονηρές αναφορές. .
Πόσο όμορφο, πόσο συγκινητικό..Την άφησα παρατηρώντας ότι είχε πάρει τα πάνω της καθώς έβλεπε ότι μια γυναίκα, μιας κάποιας ηλικίας την θεωρούσε ίση προς ίση, χωρίς να υπολογίζει τη διαφορά ηλικίας. Δεν ήταν η μικρή, η nina πια.
Δεν ήταν τα κουτσομπολιά το σημαντικό τελικά, απλά ήθελε να φωνάξει, είμαι μεγάλη πια, πάρτο απόφαση. Είναι οι στιγμές που τα συναισθήματά σου αλληλοσυγκρούονται, χάνεις το παιδάκι που τσιμπούσες, φιλούσες, χαζολογούσες και τώρα έχεις ένα πουλί μπροστά σου, που θέλει να πετάξει ελεύθερο, μακριά σου.
.
Και για να μην ξεχνιόμαστεΗ Casa de la Trova του Camaguey
την Παρασκευή η Pena Camacho μια βραδιά που παρουσιάζεται το συγκρότημα Soneros de Camacho, για καλή κουβάνικη μουσική
Λυπηθειτε μας με τις μαχαιριες! Βρισκεται και αταξιδευτος πληθυσμος στη μεση! Βρε ΚΡΟΚ τι την ηθελες αυτη?Μου θυμισε playa grande στο Δομηνικο και βουρκωσα
Περιμενουμε τη συνεχεια και σεμνααααα