[media=youtube]XBCT9zSAX9Q[/media] ...δε το είδα. Που το ανακάλυψες βρε θηρίο:bleh:
ANELγια τους περισσότερους η ιστορία αυτή δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια χαβαλεδιάρικη εξιστόριση για την κούβα. ΄Εχουν γράψει τόσοι και τόσοι εδώ μέσα, καταπληκτικά πράγματα γι αυτή τη χώρα.μη σε ξεγελάει το ευχαριστώ που σου πάτησα....σε καταγγέλλω για εξτρεμιστή,καθότι έχεις δυναμιτίσει την οικογενειακή μας ηρεμία!δεν φτάνει που θέλουν Λατινική Αμερική ή Κούβα,εδώ και τώρα,εξαιτίας σου-το καταγγέλλω αυτό-και τα δικά μου βλαστάρια...η μεγάλη θέλει και Ισπανικά παραμονή πανελληνίων!
α και που'σαι,να ξέρεις είσαι τυχερός που σε ρωτάει ακόμα,έστω και για γκόμενες...η δική μου,σε ανύποπτο χρόνο,μ΄έβαλε σ΄ένα παγκάκι στο μουσείο Munch , μου έκανε το ψυχόγραμμα του και έβγαλε την ετυμηγορία για τις σεξουαλικές του επιδόσεις..και όλα αυτά χωρίς να έχω ούτε ένα υπογλώσσιο..
φυλάξου,καλύτερα να πάει με την Γαβριέλα στη Λατινική Αμερική..
έχεις δίκιο...τα παιδιά "ανδρώνονται",βρίσκουν κομμάτια του εαυτού τους,ανακαλύπτουν κρυμμένα θέλω και βάζουν στόχους μέσα και μετά από κάθε ταξίδι...πόσο μάλλον σ΄ένα τέτοιο ταξίδι σαν το δικό σας στη Κούβα ή το περσινό σας στο Νεπάλ..ANELγια τους περισσότερους η ιστορία αυτή δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια χαβαλεδιάρικη εξιστόριση για την κούβα. ΄Εχουν γράψει τόσοι και τόσοι εδώ μέσα, καταπληκτικά πράγματα γι αυτή τη χώρα.
Για τους πιο πολλούς τουρίστες το ταξίδι στην κούβα είναιτο μπαράκι, το ποτάκι,η μουσική,το αρωματικό ρούμι,ο Che, τα πούρα Romeo y Juliet, οι ωραίες Λατίνες. Και με το δίκιο τους.
Για εμας τους γονείς που αποφασίζουμε να ταξιδέψουμε με παιδιά και μάλιστα με έφηβους, ένα τέτοιο ταξίδι έχει μια άλλη διάσταση. Για τα παιδιά είναι ένα ταξίδι ζωής, μια γερή προσπάθεια να πατήσουν στα πόδια τους, να δουν τα όρια τους και η ιδιαιτερότητα για μένα ήταν ότι ένα παιδί τα ανακαλύπτει σε μία χώρα που ακόμη ζει στο τότε. Άσε που είναι και μια δεύτερη ματιά στη σχέση μας με τα παιδιά μας. Μπορούμε να το στερηθούμε; :roll:
Ψηφίζω εξτρεμισμό της οικογενειακής σου γαλήνης
Γιατι θα σε χαλαγε?ε?Όταν η μικρή στο τηλέφωνο μου έλεγε "Νονά μου πότε θα έρθεις σου έχω φέρει δώρο από την Κούβα" δεν εννοούσε τον Louiz ε;
φυσικά και θα με χάλαγε, προτιμώ τον λεωφοριατζήΓιατι θα σε χαλαγε?ε?