psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Ε όχι κι 9, μην είμαστε και υπερβολικοί, 8 ήταν όλα κι όλα.Μετρησα 9 μπαρ στη Μπρατισλαβα, μα πως τα καταφέρνετε?
Μόνο αυτά προλάβαμε.
Ε όχι κι 9, μην είμαστε και υπερβολικοί, 8 ήταν όλα κι όλα.Μετρησα 9 μπαρ στη Μπρατισλαβα, μα πως τα καταφέρνετε?
Προσυπογράφω ψηλέ! Αν και εγώ δεν τα πάω καλά με την γραφή ιστοριών...Υ.Γ. Το μόνο που θ’ αφήσουμε ιστορίες, και κανα - δυο φωτογραφίες…
Ενημερωτικά, από ότι θυμάμαι στην Τσεχία υπάρχει ένας άγραφος κανόνας τουλάχιστον για τους ντόπιους... Αν δεν καλύπτεις με το σουβέρ το ποτήρι σου, σημαίνει ότι θέλεις να στο ξαναγεμίσουν!Ήπιαμε ένα πρώτο, με τον μπάρμαν να προβαίνει σε μια κίνηση επιθετικού μάρκετινγκ γεμίζοντας μας τα ποτήρια που ‘χαν αδειάσει πριν προλάβουμε να του ζητήσουμε λογαριασμό…
Τι να κάναμε, να τα στέλναμε πίσω;
Κρίμα θα ήταν!
Δε το είχα ξανακούσει αυτό και δε το παρατήρησα κιόλα είναι η αλήθεια, φοβερή πληροφορία!Ενημερωτικά, από ότι θυμάμαι στην Τσεχία υπάρχει ένας άγραφος κανόνας τουλάχιστον για τους ντόπιους... Αν δεν καλύπτεις με το σουβέρ το ποτήρι σου, σημαίνει ότι θέλεις να στο ξαναγεμίσουν!
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, σίγουρα θα γίνει σε κάποια συνάντηση του φόρουμ ή σε κάποια εκδρομή που θα συνυπάρξουμε, το μόνο εύκολο.Πολύ ενδιαφέρουσα ταξιδιωτική μπύρα, εεεε ιστορία ήθελα να πω... Θα ήθελα να πίναμε μια μαζί!
Όποιος δεν έχει πιει φρέσκια τσεχική βαρελίσια, δεν έχει πιει μπύρα!! Όπως έγραψες πολύ πετυχημένα, όλες οι άλλες είναι νερόπλυματα....
Επίσης ειμαι φάν των υπόγειων καταγώγιων....
Άντε, σου εύχομαι ακόμα 300 ταξίδια και 1000000 μπύρες!!
Μεταξύ Σλοβακίας & Τσεχίας δεν υπήρχε ο παραμικρός έλεγχος, ούτε καν ευδιάκριτα σύνορα τώρα που το θυμάμαι στο δρομολόγιο του λεωφορείου. Αν δεν ήξερα ότι πρόκειται για διαφορετικές χώρες δε θα το καταλάβαινα.Επειδή κοιτάω κι εγώ για το ίδιο ταξίδι,με παλιά ταυτότητα μπαίνεις Τσεχία οδικώς ή θα'χεις θέματα;Γιατί διάβασα σε κάποια sites ότι πρέπει να'ναι μέχρι 10ετίας (εγώ έχω ακόμα την...20ετιας).Στα αεροπορικά μέχρι τώρα δεν είχα θέμα σε καμία χώρα,αλλά οδικώς δεν έχει τύχει να ταξιδέψω τα τελευταία χρόνια.
Εγώ και με την 20ετιας ταξιδεύω κανονικά (εντος Σένγκεν πάντα),ούτε σε αεροδρόμια,ούτε σε ξενοδοχεία είχα πουθενά θέμα ως τώρα.Εννοείται είναι με λατινικούς χαρακτήρες,δεν είναι απ'τις αρχαίες με το δακτυλικό αποτύπωμα.Μεταξύ Σλοβακίας & Τσεχίας δεν υπήρχε ο παραμικρός έλεγχος, ούτε καν ευδιάκριτα σύνορα τώρα που το θυμάμαι στο δρομολόγιο του λεωφορείου. Αν δεν ήξερα ότι πρόκειται για διαφορετικές χώρες δε θα το καταλάβαινα.
Τώρα όσον αφορά την παλιά ταυτότητα, με 20ετίας δε θα ταξίδευα ούτε στην Ελλάδα που λέει ο λόγος, στο εξωτερικό θα έχεις σίγουρα θέμα.