• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό

osfialgia

Member
εξαρταται απο το ξενοδοχειο. Κανονικα χρεωστικες καρτες δεν δεχονται, αλλα μπορει να μην το ελενξουν. Αν εχουν περασει αρκετες μερες απο τοτε που εκανες την κρατηση λογικα εισαι οκ.
Ακομα και να το ελεγξουν θα σου πουν οτι δε δεχομαστε αυτη την καρτα ,και πρεπει να μας δωσεις αλλη καρτα μεσα σε καποιο διαστημα, αλλιως θα ακυρωθει η κρατηση σου.

nikosGR

Member
εξαρταται απο το ξενοδοχειο. Κανονικα χρεωστικες καρτες δεν δεχονται, αλλα μπορει να μην το ελενξουν. Αν εχουν περασει αρκετες μερες απο τοτε που εκανες την κρατηση λογικα εισαι οκ.
Ακομα και να το ελεγξουν θα σου πουν οτι δε δεχομαστε αυτη την καρτα ,και πρεπει να μας δωσεις αλλη καρτα μεσα σε καποιο διαστημα, αλλιως θα ακυρωθει η κρατηση σου.
Να σου πω, έχω κάνει κράτηση από της 30 Ιουλίου μέχρι τώρα δεν έχει ακυρωθεί η κράτηση λόγο μη αποδεκτής κάρτας, για να είμαι ειλικρινής κοίταξα όπως είπε και ο
taxidiakias τις κινήσεις του λογαριασμού μου (μέσω web-banking της πειραιώς) που είναι συνδεδεμένος με την συγκεκριμένη κάρτα και δεν έχει γίνει κάποια χρέωσή του από της 30 Ιουλίου από το Ξενοδοχείο. Υποθέτω λόγο ότι η πολιτική του ξενοδοχείου είναι τέτοια όπως λέει και στο booking: "Προπληρωμή: Καμία προκαταβολή δεν θα χρεωθεί."

Θα ήθελα να σε ρωτήσω, επειδή πλησιάζουν οι μέρες, βρίσκεται καλό να τους ρωτήσω να ελέγξουν τη χρεωστική κάρτα μου - αυτό που είπατε δηλαδή να γίνει προέγκρισή της διαμέσου της χρέωσης της κάρτας μου?

Και αν δεν την δεχτούν? Να τους προτείνω πληρωμή με έμβασμα? Τα ρωτάω όλα αυτά για να μην βρεθώ σε δύσκολη θέση και εκεί που κάνω check-in στο ξενοδοχείο μου πουν: -Δυστυχώς μη επιτρεπτή κάρτα και ψάχνω μετά να βρω μές τη Μπολόνια ATM :(

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Θα πάρεις το βάπτισμα του πυρός. Άμα κολλησεις το μικρόβιο των ταξιδιών, δεν υπάρχει γυρισμος. Ούτε το ΥΠΟΙΚ δεν θα σε σταματάει...

Sent from my iPhone using Travel stories

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.795
Μέλη
39.522
Νεότερο μέλος
babiss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα