varioAthens
Member
Κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ά βιντεάκια!!!
Α, δεν έχεις δίκιο! Δεν είδες φέτος το εμπνευσμένο σπότ για την Ελλάδα???Χαίρομαι που σας άρεσαν τα βιντεάκια. Προσωπικά, videos τέτοιου τύπου τα βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέροντα από τα αποστειρωμένα διαφημιστικά σποτ του ΕΟΤ κάθε χώρας. Αφενός γιατί έχουν διαφορετικό ύφος και στυλ, ανάλογα με τον δημιουργό, ενώ είναι και πιο καλλιτεχνικά και αφετέρου γιατί δεν αναλώνονται στις συνήθεις τουριστικές εικόνες που ανακυκλώνονται στα τουριστικές διαφημιστικές καμπάνιες.
Θα βρω και θα βάλω και άλλα σιγά σιγά. Περιμένω να βάλετε και κανείς άλλος όμως!
Θα ήθελα να πάω πολύ Ρένα, αλλά προηγούνται άλλα βλέπεις....θα αφήσουμε τα πουρνάρια για τους γάμους
Δεν το είχα δει και έτσι το έψαξα στο Youtube. Έχει κάποιες καλές ιδέες και εικόνες αλλά όπως πάντα είναι "λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ'αγόρι μου". Λίγο το ζευγαράκι στην παραλία, λίγο αρχαία, λίγο greek tavern, λίγο post-Olympic Games syndrome. Εντάξει δε λέω, η πλειοψηφία των ξένων τουριστών αυτά θέλουν να δουν αλλά και λίγο φαντασία δεν βλάπτει ρε γαμώτο. Γι'αυτό εγώ προτιμώ τα βιντεάκια που δείχνουν την καθημερινή ζωή και που δεν προσπαθούν να πουλήσουν κάτι.Α, δεν έχεις δίκιο! Δεν είδες φέτος το εμπνευσμένο σπότ για την Ελλάδα???
Και εγώ εύχομαι να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα ξεχασμένο από τον μαζικό τουρισμό. Όπως έγραψε και ο Vagantos, όλο και περισσότεροι είναι οι επισκέπτες της χώρας αλλά ευτυχώς ακόμη δεν υπάρχει μαζικός τουρισμός. Το πιο "μαζικό" που είδα όσο ήμουν εκεί ήταν ένα περιπετειώδες group Γάλλων οι οποίοι παρόλο που κινούνταν με πουλμανάκι και είχαν μαζί τους ξεναγό, κάθε άλλο παρά σε "οργανωμένο" ήταν. Ελπίζω να μην έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε και να μην αλλάξουν και σύντομα.Μ`αρεσει η λεξη ξεχασμενο και ευχομαι να μεινει ξεχασμενο απο τον μαζικο τουρισμο πολλα χρονια ακομα.
Ωραία τα βιντεάκια. Ειδικά το 2ο μου έφερε πολλές αναμνήσεις. Είδα μια τέτοια βρύση σαν αυτή που δείχνει να κατασκευάζουν, σε ένα χωριό στο βορρά. Είναι στη μέση του χωριού και είναι η μόνη πηγή τρεχούμενου νερού μέσα στο χωριό. Πιο πριν έπρεπε να περπατήσουν ως το ποτάμι για να πλυθούν, να πλύνουν τα πιάτα τους ή να πάρουν νερό για μαγείρεμα. Πλέον όλα αυτά τα κάνουν μέσα στη μέση του χωριού, ομαδικώς!ένα όμορφο video με την πραγματική ζωή στο laos ...enjoy