maιra1
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΙΝΔΟΚΙΝΑ
Πολύ ωραίο ταξίδι Elgeo2 και πού χρήσιμες πληροφορίες...... για τον προσεχή προορισμό μου. Ευχαριστώ πολύ
χαιρομαι που βρισκεις τις πληροφοριες χρησιμες...σε ευχαριστω...θα συνεχισω στην συνεχεια να κατεβασω και αλλες φωτογραφιες και πληροφοριες απο το προσφατο ταξιδι ......Πολύ ωραίο ταξίδι Elgeo2 και πού χρήσιμες πληροφορίες...... για τον προσεχή προορισμό μου. Ευχαριστώ πολύ
Renata και Elgeo2 που έχετε ήδη πάει Ινδοκίνα πόσος χρόνος λέτε ότι χρειάζεται ένα τέτοιο ταξίδι; δηλ. να δει κάποιος .......ικανοποιητικά τον τόπο κινούμενος με ντόπια μέσα.
Συμφωνώ. Οχι όλα μαζί, δεν κάνουμε αγώνα. εξάλλου 30 μέρες το πολύ μπορώ να φύγω,γι'αυτό ρώτησα πως το είδατε στην πράξη.Κάπως έτσι το σκεπτόμουν απ'όσα έχω διαβάσει.Μaira συμφωνώ με τον Elgeo.
λάος δεν πήγα ακόμα.
το βιετνάμ θέλει μονο του 15 μέρες.
η καμπότζη όπως την είδα για λίγο θα την ήθελα για 10 φούλ μέρες.
το λάος πρέπει να είναι το διαμάντι που θα του δώσω επίσης 15 μέρες.
αυτή ειναι η ινδοκίνα.
οπως καταλαβαίνομε για να την δούμε καλά ολόκληρη θέλομε 40 μέρες οπωσδήποτε.
άρα επειδή ειναι δύσκολο για μας τους κοινούς θνητούς να λείψομε τόσες μέρες,γνώμη μου ειναι μιά και μονο χώρα καθε φορά..
και μη μου πείς αφου πάμε που πάμε ....να τα δούμε όλα....
οχι μην το κάνεις.υπάρχουν κατά περιοδους πολύ φθηνά εισιτήρια για εκεί, το κόστος ζωής είναι λίγο παραπάνω απο τζάμπα,οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία ...πάμε οποτε μας καπνίσει ξανά και ξανά...