Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Έλα να μαζευόμαστε λίγο λέω... μας βλέπουν και μικρά παιδιά...
Mε περισσό ενδιαφέρον θα είμαι θεατής αυτή τη φορά! Είμαι σίγουρος ότι θα είναι εξαιρετικό. Το ταλέντο δεν κρύβεται!Πάντως σόου ετοιμάζεται παρόλο που μετά στεναχώριας μου ο αρχιμάστερ σόουμαν του φόρουμ δεν μπορεί να συμμετέχει λόγω έλλειψης χρόνου. Με τις ευλογίες του πάπα όμως (του δικού μας καλέ του γνωστού) ελπίζω να βγει καλή η συνταγή και με λίγη καλή τύχη, να γίνει και κάτι έξτρα (πολύ σπέσιαλ) που προσπαθώ, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο. Για να δούμε!
ειναι τελειο!!!Δύο ακόμα δωράκια :
6) Το βιβλίο "27 Πανσέληνοι στην Ανατολή" του Ηλία Βροχίδη, προσφορά των εκδόσεων ΟΡΑΜΑ
Η οποία είναι από Νέα Μάκρη!! Όλα τα όμορφα παιδιά έχει η περιοχή μην την ματιάσω.Όλο υπονοούμενα είσαι αλλά, δυστυχώς, δεν τα πιάνω. Ίσως όχι τυχαίο γιατί πάντα ένας Χρήστος ξέρει κάτι παραπάνω! (κι αφού δεν ξέρω τι να ψάξω, πού και πώς να το ψάξω? ) :roll:
όχι, δεν έχει σημασία, διότι όσο και να πιώ το μάτι μου δε θολώνει (ευτυχώς ή δυστυχώς - δεν ξέρω)...
κι εδώ... μετάφραση θέλω... :?:
Επιτέλους! Εδώ μιλάς με αποδείξεις! Λοιπά στοιχεία διαθέτεις? :roll:
Πωπω έναν πωπό η κοπέλα!!
Σωστά... τέτοια ελληνικά θα μάθουν; Κώλο έπρεπε να γράψει.Έλα να μαζευόμαστε λίγο λέω... μας βλέπουν και μικρά παιδιά...
Σωστά... τέτοια ελληνικά θα μάθουν; Κώλο έπρεπε να γράψει.
+1 κι από μέναμια και οι αποκριες ειναι μολις 1 βδομαδα προτεινω μετα μην ερθουμε με τα καθημερινα μας...Οπως ειπε η Zmaria α βαλουμε και τπτ πιο χαρουμενο αποκριατικο να κανουμε και χαβαλε.....
εγω βρηκα ηδη και με θεμα ταξιδιωτικο αλλα δεν αποκαλυπτω....