Leftris B
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τοσκάνη
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
εγώ θα ερχόμουν με χίλια άλλα είναι το τριήμερο με την περισσότερη δουλεια κατεβαίνω από Δευτέρα στάνταρ όμως.... καλά να περάσετε!!
Οι αντοχές δεν είναι το πρόβλημα...όταν υπάρχει αλκοόλ και καλή παρέα δεν στερεύουν ποτέ...αλλά Κολωνάκι και ξόφλα συμβαδίζει...??? Ή θα είναι φόλα ή ξόφλα...???Και μετα εχουμε ξοφλοκαταστασεις για οσουν αντεξουν στην αποκατω μπουζουκερι?
Ελπιζω αυτη τη φορα να το αποφασισουμε πιο δυναμικα
Α δεν έχω ενημερωθεί για το πρόγραμμα για δώσε καμιά πληροφορία...Λες?
Παντως εγω και μονο που συλλογιζομαι τους αοιδους
Ωστοσο ,ειμεθα ανοιχτοι και σε περαιτερω μεγαλυτερες ξοφλες
Καλέ αυτό δεν είναι ξόφλα...μη σου πω το κόβω και ψιλοτρέντυ...Να φανταστεις ουτε τους ξερω τους υπολοιπους .Ο πιο γνωστος πρεπει να ειναι αυτος ο περσινος που τραγουδησε στη Γιουροβιζιον.
Οι αντοχές δεν είναι το πρόβλημα...όταν υπάρχει αλκοόλ και καλή παρέα δεν στερεύουν ποτέ...αλλά Κολωνάκι και ξόφλα συμβαδίζει...??? Ή θα είναι φόλα ή ξόφλα...???
Είμαι...είμαι...η αλήθεια να λέγεται...Πώς φαίνεται ότι είσαι μικρή και αθώα
Καλά δεν θα θέλει και πολύ να το αποφασίσουμε, μια σκάλα απόσταση είναι!Και μετα εχουμε ξοφλοκαταστασεις για οσουν αντεξουν στην αποκατω μπουζουκερι?
Ελπιζω αυτη τη φορα να το αποφασισουμε πιο δυναμικα
Ακουει το Χρηστο?Καλά δεν θα θέλει και πολύ να το αποφασίσουμε, μια σκάλα απόσταση είναι!
Nedelja αν και όχι φίλη της μουσικής, οφείλω να ομολογήσω πως ο Λούκα έχει πραγματικά πολύ ωραία φωνή και το πρόγραμμα κάτω είναι χαβαλεδίστικο. Πήγα πρόσφατα, όχι εντελώς νηφάλια αλλά μάλλον ούτε κι εσύ θα πας νηφάλια! Τώρα για το αν μπορούμε να συνδυάσουμε ξόφλα και Κολωνάκι χμ, τι ερωτήσεις! Δεν το περίμενα, ειδικά από σένα!
Πές τα ρε Χρήστο!!!!
Μέχρι την τελική ξόφλα όμως θα διασκεδάσουμε με μουσικούλα για όλα τα γούστα και κάποια ενσταντανέ λάτιν ηχοχρώματος....
Θα χουμε και απόκριες, μην ξεχνιόμαστε! Όσοι θέτε ντυθείτε λες και ήρθατε από κάθε γωνιά του πλανήτη!
Συμμετοχές για να μην ψάχνεστε εδώ:
http://www.travelstories.gr/calendar.php?do=getinfo&e=555&day=2012-2-17