babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Αν έχει και βραζιλιάνες από το Ρίο (με ανάλογη εμφάνιση καρναβαλιού) να κάνουμε κι εμείς μια προσπάθεια βρε παιδιά!
Να κάνετε 10 προσπάθειες κύριες Baba μας, δεν κατάλαβα, τι καλύτερο έχουν οι Βραζιλιάνες από όλους εμάς?? Άλλωστε μετά από 10 ποτά ο καθένας ότι θέλει βλέπει!Αν έχει και βραζιλιάνες από το Ρίο (με ανάλογη εμφάνιση καρναβαλιού) να κάνουμε κι εμείς μια προσπάθεια βρε παιδιά!
Αυτό ακριβώς ειναι που με φοβίζει!Άλλωστε μετά από 10 ποτά ο καθένας ότι θέλει βλέπει!
Ακουει το Χρηστο?
Να κάνετε 10 προσπάθειες κύριες Baba μας, δεν κατάλαβα, τι καλύτερο έχουν οι Βραζιλιάνες από όλους εμάς?? Άλλωστε μετά από 10 ποτά ο καθένας ότι θέλει βλέπει!
Εσύ τι ρωτάς? Γιουσουφάκι δε θα ντυθείς?Βάζεις και εμάς μέσα ??
Εσύ τι ρωτάς? Γιουσουφάκι δε θα ντυθείς?
Το εσωσες τελευταια στιγμηΒάζεις και εμάς μέσα η μόνο εσας ήθηλες να γράψεις ????
Η αλήθεια είναι οτι η διαφορά είναι τεράστια πάντως ...... υπέρ εσάς βεβαίως σε σχέση με τα βραζιλιάνικα μπάζα .
Όλο υπονοούμενα είσαι αλλά, δυστυχώς, δεν τα πιάνω. Ίσως όχι τυχαίο γιατί πάντα ένας Χρήστος ξέρει κάτι παραπάνω! (κι αφού δεν ξέρω τι να ψάξω, πού και πώς να το ψάξω? ) :roll:Αλλοι θα πάνε στην Πόλη τον Μάρτη και έχουν εκδήλώσει ενδιαφέρον να ντυθούν γιουσουφάκια ......Ψάξτο λίγο και θα με δικαιώσεις στο τέλος .
όχι, δεν έχει σημασία, διότι όσο και να πιώ το μάτι μου δε θολώνει (ευτυχώς ή δυστυχώς - δεν ξέρω)...ΥΓ1. οσο αφορά τους φόβους σου περί ποτού
Εχει σημασία αν πιείς 2 η 12 ποτά ??
κι εδώ... μετάφραση θέλω... :?:το ίδιο δεν θα δεις
ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΝ -ΜΠΑΛΕΤΙΚΟΝ
Επιτέλους! Εδώ μιλάς με αποδείξεις! Λοιπά στοιχεία διαθέτεις? :roll:
Βραζιλιάνικα & μπάζα δεν χωράνε στην ίδια πρόταση βρε Κρις!Η αλήθεια είναι οτι η διαφορά είναι τεράστια πάντως ...... υπέρ εσάς βεβαίως σε σχέση με τα βραζιλιάνικα μπάζα .
Ναι ναι σιγά μην κάνουμε και pole dancing!Αντε Μαρια το βλεπω να την κανουμε τη θυσια να ξεβρακωνομαστε αλα μπραζιλιέν μεσα στα κρυα ..για να ερθει κοσμος .
:
Δεν πειράζει μπορεί να θολώσει με άλλα!όχι, δεν έχει σημασία, διότι όσο και να πιώ το μάτι μου δε θολώνει (ευτυχώς ή δυστυχώς - δεν ξέρω)...
Όλο υπονοούμενα είσαι αλλά, δυστυχώς, δεν τα πιάνω. Ίσως όχι τυχαίο γιατί πάντα ένας Χρήστος ξέρει κάτι παραπάνω! (κι αφού δεν ξέρω τι να ψάξω, πού και πώς να το ψάξω? ) :roll:
αυτά που ξέρεις άστα
Αλλοι εδώ μέσα τα ξέρουν ΟΛΑ
όχι, δεν έχει σημασία, διότι όσο και να πιώ το μάτι μου δε θολώνει (ευτυχώς ή δυστυχώς - δεν ξέρω)...
κι εδώ... μετάφραση θέλω... :?:
Επιτέλους! Εδώ μιλάς με αποδείξεις! Λοιπά στοιχεία διαθέτεις? :roll: