KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Εγω ειμαι η νηφαλια..η βαριο η τρεκλΙζουσα ...δεν πιστευω εσυ να μην τσακιστεις?
Αφού η Vario οδηγάει! ΛολΕγω ειμαι η νηφαλια..η βαριο η τρεκλΙζουσα ...δεν πιστευω εσυ να μην τσακιστεις?
....αλλο ξαπλωμα δε μπορω ελεος ..ακους βαριο μαρη?
Μου αρέσει που μας τοποθετείς σετάκι εμάς!Αυτό ισχύει και για σένα και την Vario ?????
Τς τσ τσ, κακοήθειες!Εγω ειμαι η νηφαλια..η βαριο η τρεκλΙζουσα ...δεν πιστευω εσυ να μην τσακιστεις?
Ευτυχώς που βάζει η Μαρία τα πράγματα στη θέση τους!Αφού η Vario οδηγάει! Λολ
Δεν υπάρχουνε λεφτά για επισκευές!Ειμαστε αναποδα πλασματα !!!!:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:
Καλα εκει θα παιξει μετρο ....αλλο ξαπλωμα δε μπορω ελεος ..ακους βαριο μαρη?
ποια καταπληκτικη παρεα να ειναι αυτη αραγε :xmas_mrgreen: μη ξεχνατε πρεπει να αξιοποιησουμε το απεριοριστο αλκοολ...:xmas_mrgreen:Αν πάλι μιλας για την Nedelja άστο, με την παρέα που θα έρθει δεν θα βγαλουμε άκρη ποτέ για το ποιος πίνει περισσότερο!!!
Έλα να μας βρεις...υποχρεωτική η συμμετοχή όμως σε λέλουδα...Τι είπες τώρα!!!!! Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου. Δηλώνω δαγκωτό συμμετοχή
Μονο που το κοβω να λειπω εκεινο το ΠΣΚ...να δουμε.Υπ όψιν όλων (ειδικά των ξόφλων :xmas_cheesygrin από κάτω λειτουργούν μπουζούκια. Χμμμ not bad για μετά not bad...
(Ακούς Σωκράτη??)
Τι είπες τώρα!!!!! Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου. Δηλώνω δαγκωτό συμμετοχή
Μακάρι να τα καταφέρετε!Μονο που το κοβω να λειπω εκεινο το ΠΣΚ...να δουμε.
Ελπίζω να μην είναι μείον μουΤι είπες τώρα!!!!! Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου. Δηλώνω δαγκωτό συμμετοχή
Δεν είναι κακή ιδέα να σκάσουμε ντυμένοι καρναβάλια....Οντως πεφτει Τσικνοπαρασκευη εε?Δεν ειναι ασχημη ευκαιρια για λιγο αποκριατικο mood.....