Καλοκαιρινές διακοπές 2025

linaki

Member
Γεια σας . Ναι ναι το ξέρω , είναι νωρίς για τέτοιες συζητήσεις αλλά πρέπει να προγραμματίσουμε τις διακοπές μας από τώρα … θέλω τα φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί… Για φέτος θέλουμε ένα σχετικά ήρεμο νησί , με ωραίες παραλίες ,ωραια νερά, καλές τιμές , καλό φαγητό , όχι μεγάλο . Να ηρεμήσουμε λίγο γενικά .Να χαθούμε στα καταγάλανα νερά. Έχουμε 8 ημέρες τον Αύγουστο … Στην αρχή ψηνόμουν για καλυμνο (μακριά βέβαια )αλλά απογοητεύτηκα με κάποια σχόλια . Οπότε είμαστε σε νέα αναζήτηση….
Καλημέρα! Εγώ θα πρότεινα Αστυπάλαια , περάσαμε υπέροχα περυσι! Είναι μακριά αλλά είναι πολύ όμορφα ! Υπάρχει και αεροδρόμιο ίσως βρείτε κάτι τώρα που είναι νωρίς!

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Γεια σας, θα θέλαμε προτάσεις για αρχές Ιουλίου για οικογένεια με 2 παιδιά 10 και 6 ετών. προορισμός οπουδήποτε παραθαλασσια εκτός από Κρήτη λόγο μεγάλης αποσταστης
ιδανικά ψάχνουμε για ένα κατάλυμα αν είναι δυντον μπροστά στην θήλασσα , είτε σε κάποιο ξενοδοχείο είτε σε κάποιο κατάλυμα πχ βίλα με ιδιωτικη πισίνα η πάνω στο κύμα ....

Στα περισσοτερα νησια εχει διαμονες παραθαλασσια και συνηθως ειναι πιο οικονομικα ,γιατι ειναι μακρυα απο τη Χωρα.Μια απο τις επιλογες που μπορεις να δεις ειναι οι εξης

Συρος,family friendly νησι οι επιλογες για παραθαλασσια καταλυματα ειναι πολλες Κινι,Γαλησσας,Βαρη , με πολλες επιλογες και σε μαγαζια .Εννοειται οτι θα κανετε βολτες στην Ερμουπολη και στην αγαπημενη Ανω Συρο ,αλλα ειναι εξαιρετικες επιλογες.

Ναξος ,εαν επιλεξετε να μεινετε Αγιος Προκοπιος,Αγια Αννα.Δεν ειστε και μακρυα απο Χωρα.

Σιφνος στον Πλατυ Γυαλο ή στο Βαθυ

Τηνος εχει πολλες επιλογες απο τον Αγιο Φωκα,Κιονια και σε πολλες αλλες παραλιες χωρις να ειστε ιδιαιτερα μακρυα απο Χωρα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.919
Μέλη
39.628
Νεότερο μέλος
Ioannis Asaridis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom