Καλοκαιρινές διακοπές 2025

Elenaal

Member
Ε, μιλάμε για Σαμοθράκη τότε..
+πράσινο
+μπάνιο στις βάθρες, δημόσια και ιδιωτικά.
+όχι κάργα τουριστικό.
Μένουμε και βόρεια Ελλάδα ,θα το κοιτάξω . Αν και δεν άκουσα καλά λόγια . Πολύ γυμνισμός μου είπαν και πιτσιρικια. Δεν ξέρω αν ισχύει βέβαια .

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μένουμε και βόρεια Ελλάδα ,θα το κοιτάξω . Αν και δεν άκουσα καλά λόγια . Πολύ γυμνισμός μου είπαν και πιτσιρικια. Δεν ξέρω αν ισχύει βέβαια .
Εν μέρει ναι, το νησί τις ημέρες αιχμής προσελκύει αυτού του είδους τον τουρισμό κατά κύριο λόγο, δε παύει όμως να είναι εκπληκτικό. Πρέπει κάποια στιγμή να το δείτε.
Όπως και τη Λήμνο που αναφέρθηκε πρέπει να την έχετε στα υπόψιν μιας που είστε κι από Βόρεια, παρόλο που ναι μεγάλο νησί είναι σχετικά ξεκούραστο να το γυρίσεις. Δε συζητάμε για φαγητό και παραλίες, υπέροχα όλα.
Ομοίως και η Σκύρος, με λίγο πιο δύσκολη πρόσβαση αν δεν είναι μ' αεροπλάνο.

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66?..
Για την Σαμοθράκη, ισχύει σχεδόν όπως το αναφέρει ο @psilos3. Αλλά οι του "ειδικού τουρισμού" είναι συγκεντρωμένοι σε συγκεκριμένα σημεία, το νησί έχει πολλά μέρη που μπορείς ν' απολαύσεις τις διακοπές σου. Αλλά είναι πολύ όμορφο, καταπράσινο νησί.
Επίσης και η Λήμνος αξίζει, ίσως είναι πιο ήρεμο "οικογενειακό" νησί από την Σαμοθράκη και με μέρη να δεις, όπως το Κέρος στ' ανατολικά, με τα υπέροχα χιλιάδες κοχύλια διάσπαρτα σ' όλη την παραλία. Φαγητό πολύ ωραίο επίσης.
Αν είστε από Βόρεια Ελλάδα, πάτε άνετα και στα δυο.
Εγώ πάντως θα ξαναπήγαινα Σαμοθράκη, αρκετή ησυχία μου 'χει πέσει τελευταία..
:)

ababadisney

Member
Γεια σας, θα θέλαμε προτάσεις για αρχές Ιουλίου για οικογένεια με 2 παιδιά 10 και 6 ετών. προορισμός οπουδήποτε παραθαλασσια εκτός από Κρήτη λόγο μεγάλης αποσταστης
ιδανικά ψάχνουμε για ένα κατάλυμα αν είναι δυντον μπροστά στην θήλασσα , είτε σε κάποιο ξενοδοχείο είτε σε κάποιο κατάλυμα πχ βίλα με ιδιωτικη πισίνα η πάνω στο κύμα ....

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.902
Μέλη
39.602
Νεότερο μέλος
Suitcase 🧳

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom