Βαγγω
Member
Καλησπερα σε ολους.Διαβαζω εδω και χρονια τις καταπληκτικές ιστοριες ολων σας και τολμησα πρωτη φορα και εγω να γραψω μια δικη μου ιστορια. Πρωτο λοιπον ταξιδι στο εξωτερικό Αυγουστος 2016 εγω ο καλος μου και το καινούργιο αμαξακι μας. Αρχικα να πω οτι υστερα απο εναν πολυ δυσκολο χειμώνα, μας εκλεψαν το σπιτι... Και μετα απο λιγους μηνες ενα ρεμα υστερα απο καταρρακτωδη βροχη μας παρεσυρε το παλιο μας αμαξακι κυριολεκτικα καταστρεφοντας το βρεθηκαμε να μαζεύουμε τα κομματια μας. Αγορασαμε νεο αμαξακι πολυμορφικο με χωρους κτλ και ειπαμε πριν περασει το επομενο ρεμα να το χαρουμε. Οποτε το ταξιδι καθορίστηκε road trip λοιπον. Για να μην πολυλογώ το πλανο ηταν βαλκανια και επιστροφη απο Ιταλια αλλα για διαφορους λογους περιοριστηκαμε στην Ιταλια. Ειχα βγαλει εισητηρια επιστροφης απο Ανκονα αλλα οχι εισητηρια για να παμε . Ειπαμε πρωτο ταξιδι θα ηταν αυτο. Τελικα οτι πιο οικονομικο ηταν Ηγουμενιτσα-Μπαρι με Βεντουρις γυρω στα 200 ευρω 2 ατομα ΙΧ και δικλινη καμπινα εσωτερικη οπου μας αναβάθμισαν μονη τους σε εξωτερικη.
ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ταξιδι απο Αθηνα σε Ηγουμενιτσα και διανυκτερευση εν πλω. Ωραια εμπειρια. Αυτο που μου εχει μεινει στην μνηνη ειναι η στιγμη που το καραβι απο Ηγουμενιτσα εκανε μια συντομη σταση στην Κερκυρα. Ακουγαμε ενα ποδοβολητο μαζι με φωνες σπρωξιες και τι να δουμε ενα τσουρμο νεαροι Ιταλοι να τρεχουν σαν τρελοι να επιβιβαστούν και το πληρωμα να μας λεει ααα ετσι κανουν παντα για να πιασουν θεσεις καλες. Στο πλοιο ειμασταν δηλαδη εμεις . Μερικες νταλικες και οι Ιταλοι πιτσιρικάδες που ευτυχως ξεράθηκαν στον υπνο.Ουτε που καταλαβαμε ποτε φτασαμε.
ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ταξιδι απο Αθηνα σε Ηγουμενιτσα και διανυκτερευση εν πλω. Ωραια εμπειρια. Αυτο που μου εχει μεινει στην μνηνη ειναι η στιγμη που το καραβι απο Ηγουμενιτσα εκανε μια συντομη σταση στην Κερκυρα. Ακουγαμε ενα ποδοβολητο μαζι με φωνες σπρωξιες και τι να δουμε ενα τσουρμο νεαροι Ιταλοι να τρεχουν σαν τρελοι να επιβιβαστούν και το πληρωμα να μας λεει ααα ετσι κανουν παντα για να πιασουν θεσεις καλες. Στο πλοιο ειμασταν δηλαδη εμεις . Μερικες νταλικες και οι Ιταλοι πιτσιρικάδες που ευτυχως ξεράθηκαν στον υπνο.Ουτε που καταλαβαμε ποτε φτασαμε.
Last edited by a moderator: