Βαγγω
Member
Μεχρι και στα ιταλικα ανορθόγραφη ειμαι χαχαχα.Plebiscito είναι η σωστή ονομασία
Μεχρι και στα ιταλικα ανορθόγραφη ειμαι χαχαχα.Plebiscito είναι η σωστή ονομασία
Μην πτοείσαι, προχώρα ακάθεκτη!!!Μεχρι και στα ιταλικα ανορθόγραφη ειμαι χαχαχα.
Το βλεπω οτι συνεχιζεις....λογικα θα εχεις προστεθει στους φαν μου κ τρολαρεις επιτηδες...Εγω ομως θα συνεχίσω ακάθεκτη...
Τα γλυκα παντως της Ιταλιας δεν λενε και πολλα .
Το βλεπω οτι συνεχιζεις....λογικα θα εχεις προστεθει στους φαν μου κ τρολαρεις επιτηδες...
Εννοείτε !!!!!! Πως αλλιώς θα διανθίσεις την ιστοριουλα μου; αν δεν βάλεις τις καταπληκτικες φωτο σου, οι δικες μου δεν βλέπονται .
Παντως αλήθεια τώρα σε μία μερα δεν προλάβαμε να ανακαλύψουμε όλα αυτα τα υπέροχα γλυκα που περιγράφεις.
Αντί να επικαλείσαι τους ειδικούς επί των παραλιών, μπορείς απλά να χαρείς για τις δόξες που γνωρίζει το ηρωϊκο ξυλόκαστρο, να συγκρίνεται με το Positano...
Ζητω συγνωμη απο τους χιλιάδες φαν μου. Μου ξέφυγε αυτό το σημειο λόγω φορτου εργασιας οταν διαβαζα κ δεν το στολισα οπως επρεπε...
Ρε σεις, η Κοστιερα Ξυλοκαστρο κ Λουτρακι???!!!!!θα πέσει φωτια να σας καψει...GTS διαβαζεις εδω?....
Αδιαβαστοι. Να ξαναπατε να δείτε καλυτερα. Κ να διαβάσετε πρωτα τις προτάσεις που εχουμε γραψει για φαι. Αλιμονο να ειναι η Ναπολη πιτσα κ "μπεργκεραδικο"...μου θυμισε τη γνωστη ρωμαικη ψαροσουπα.
Ναστε καλά να ξαναπατε κ να τα πειτε... πιο σωστα...
Το ιταλικο Ξυλόκαστρο :
Ελπίζω να πάνε όλα καλά.Θα συνεχίσω να εξιστορω το ομορφο ιταλικό μας road trip δυστυχώς απο το νοσοκομείο που νοσηλεύετε ο αντρουλης μου.... Καλυτερα να σκεφτόμαστε και μα αναπολούμε ταξίδια παρα τον Γολγοθά μας.