Βαγγω
Member
Σε ευχαριστώ, ηταν δυσκολη χρονιά αλά με τα ταξίδια μας φεύγει πάντα λιγο βάρος .Εγώ αυτό το λέω δύναμη: Σηκώνομαι και Συνεχίζω!
Σε ευχαριστώ, ηταν δυσκολη χρονιά αλά με τα ταξίδια μας φεύγει πάντα λιγο βάρος .Εγώ αυτό το λέω δύναμη: Σηκώνομαι και Συνεχίζω!
Σωστά, αν φτάσεις στο κυριως πάρκινγκ εμάς ομως δεν μας το επέτρεψαν αρχικά και μας προωθούσαν σε άλλους χώρους που ειχαν βρει πρόσφορο εδαφος οι ιταλοι ταρίφες. Βεβαια σαν γνησιοι Έλληνες παρακαμψαμε τους αστυνομικούς μετα απο λιγα λεπτά και ανεβήκαμε μονοι μας.Αυτο με το Βεζουβιο δεν το επιασα. Εντελώς αλλη εμπειρια ειχα. Το παρκιν οργανωμενο, πληρωνεις 5Ε για ολη τη μερα κ απο κει εχει shuttle bus για το εκδοτηριο εισητηριων με 2Ε/ατομο πηγαινε-ελα. Ποια ταξι, λαμογια κλπ που διηγεισαι?αν ειναι δυνατον....
Ζητω συγνωμη απο τους χιλιάδες φαν μου. Μου ξέφυγε αυτό το σημειο λόγω φορτου εργασιας οταν διαβαζα κ δεν το στολισα οπως επρεπε...Όσο για τις συγκρίσεις της ακτής Αμάλφι με το Ξυλόκαστρο του 80-90 και με το Λουτράκι των πολυκατοικιών και των ενοικιαζόμενων
Μια χαρα κατάλαβες. Συγκινητική γυναικεία αλληλεγγύη χαχαχα.Ηρεμήστε: από το Σαλέρνο πήγανε μόνο μέχρι το Ραβέλλο - για τα οποία η Βάγγω είπε τα καλύτερα. Ή κατάλαβα λάθος;
Plebiscito είναι η σωστή ονομασίαπλατεία Plecibito ,