battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Τότε ρε παιδιά τι με βάζετε και φοράω κουκούλες και τέτοια κι έχω σκάσει εδώ πέρα
Επειδή εγώ όμως, μπορώ να κατανοήσω τους λόγους για τους οποίους αντιδράς έτσι, οφείλω να απαντήσω. Def συγνώμη για τη συνέχεια του off-topic, αν θες σβήνεις τα σχόλια.To στατιστικά είναι μέρος κάποιας ιατρικής-γονιδιακής ή κάποιας κοινωνιολογικής μελέτης που μπορείς να παραθέσεις?
Πιστεύω, ότι για λόγους που δεν μπορώ να κατανοήσω αυτή τη στιγμή, υπερβάλλεις με αυτό το νούμερο και απλά θες να δημιουργήσεις εντυπώσεις, κοινώς ο καθένας πιάνει ένα πληκτρολόγιο και γράφει ότι του κατέβει.
Στην Αμερική υπολογίζονται σε 3 - 4%, αλλά είναι αυτοί που δηλώνουν ανοικτά ότι είναι γκέι. Οι υπόλοιποι?
Το συγκεκριμένο γκάλοπ στις ΗΠΑ έγινε από ομοσπονδιακή υπηρεσία με ονλάιν φόρμα στην οποία ο ερωτώμενος απαντούσε ανώνυμα...Tο ίδιο ισχύει και για τις στατιστικές που γίνονται στο σπίτι. Ποιος κατατρομοκρατημένος γκέι θα έλεγε σε έναν άγνωστο, που του χτύπησε την πόρτα ότι προτιμάει τα άτομα του ίδιου φύλου?
Η αρχική είδηση είναι από μόνη της offtopic καθώς σε ένα θέμα με ένα αρχαιολογικό μουσείο φρόντισε βλακωδώς να θέσει μία παντελώς άσχετη και ομοφοβική σύγκριση με το gay pride, με φυσικό αποτέλεσμα να σχολιαστεί και να ξεκινήσει μία κουβέντα γύρω από αυτό.Νομίζω ότι καλό θα ήταν να μην συνεχιστεί η κουβέντα για το συγκεκριμένο θέμα καθώς είναι εντελώς εκτός θέματος σε σχέση με το αρχικό ποστ.