ikarialover
Member
blvd-deals.grΚαμιά προσφορά για Καρπενήσι 15-19/7;
blvd-deals.grΚαμιά προσφορά για Καρπενήσι 15-19/7;
Εννοείται ότι προσφορά από προσφορά διαφέρει (άλλες είναι πολύ καλές κι άλλες αδιάφορες), απλά ήθελα να επιβεβαιώσω ότι οι προσφορές που μπαίνουν στο travelstories.gr είναι από αποδεδειγμένα αξιόπιστους dealers (είτε από συχνή χρήση κουπονιών προσφορών από μέλη οι οποίοι έμειναν ευχαριστημένοι, είτε από προσωπική επαφή κάποιου μέλους με τον dealer λόγω γνωριμίας).Θεωρούνται αξιόπιστα ως ιδέα αν αυτό ρωτάς. Τώρα η κάθε επιχείρηση έχει τον ίδιο βαθμό αξιοπιστίας σε μια ευρεία κλίμακα όπως σε όλες τις αγορές. Εδώ προσπαθούμε να βάζουμε προσφορές που προέρχονται από επιχειρήσεις που είτε είναι πολύ γνωστές για την αξιοπιστία τους, είτε τις γνωρίσαμε μέσα από το travelstories και επίσης γνωρίζουμε την αξιοπιστία τους.
Έχε υπόψη σου όμως ότι ακόμα και μέσα σε κάθε επιχείρηση, υπάρχουν προσφορές που άλλες φορές έιναι σούπερ, άλλες φορές όχι και τόσο καλές. Γι'αυτό λέω ότι πρέπει να παρακολουθείτε την ενότητα των προσφορών μας
Όχι βέβαια, αυτος ο κίνδυνος δεν υπάρχει αφού τις προσφορές τις επιλέγω εγώ και όχι τα μέλη, και εγώ είμαι ο τελευταίος που θα ήθελε να διαφημιστεί εδώ κάποιος αναξιόπιστος επαγγελματίας όπως πολύ καλά καταλαβάινεις.Και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος (έστω ελάχιστος) να "διαφημιστεί" τζάμπα εδώ μέσα κάποιο αναξιόπιστο internet site-dealer επειδή ένα μέλος του travelstories μπορεί να είναι κολλητός με τον dealer...
Ζητώ συγγνώμη, δεν πρόσεξα ότι θέματα με τέτοιου είδους προσφορές ανοίγονται μόνο από εσένα, θεώρησα ότι και άλλα μέλη θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο...Όχι βέβαια, αυτος ο κίνδυνος δεν υπάρχει αφού τις προσφορές τις επιλέγω εγώ και όχι τα μέλη, και εγώ είμαι ο τελευταίος που θα ήθελε να διαφημιστεί εδώ κάποιος αναξιόπιστος επαγγελματίας όπως πολύ καλά καταλαβάινεις.
Υπάρχει η σκέψη να δοθεί η δυνατότητα στα μέλη να προτείνουν προσφορές που βρίσκουν, αλλά αυτές να μη δημοσιεύονται πριν ελεγχθούν.Ζητώ συγγνώμη, δεν πρόσεξα ότι θέματα με τέτοιου είδους προσφορές ανοίγονται μόνο από εσένα, θεώρησα ότι και άλλα μέλη θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο...
Να τη φέρεις να γίνει μέλοςΠρέπει να είμαι λίγο ερωτευμένος παραπάνω (εδώ και χρόνια!!!)
Ευχαριστώ, αλλά θα πάμε γύρω στα 20 άτομα για αυτή τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Μια εβδομάδα είναι πολύ.
Υπάρχει και αυτό στα πλάνα, αλλά έχει δύσκολο διαχειριστικό κομμάτι (επικοινωνία με κάθε ξενοδοχείο ξεχωριστά κλπ κλπ)Nομίζω ότι μια καλή ιδέα θα ήταν (ίσως βέβαια να υπάρχουν εμπόδια ή δυσκολίες) να ποστάρονται προσφορές από τα ίδια τα ξενοδοχεία κι όχι μόνο από κάποιες ιστοσελίδες με deals..Π.χ. ένα ξενοδοχείο που βγάζει προσφορά για μια συγκεκριμένη περίοδο..
Εκματαλλευτήκατε τελικά την προσφορά;...εντυπώσεις;εκλεισα ενα δειπνο στους ορίζοντες....ευκαιρια να ανεβω λυκαβητο...απο πιτσιρικι εχω να ανεβω...