• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αυστραλία Νέα Ζηλανδία Τουριστική visa

tatooine

Member

nister

Member
Για την Αυστραλία δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ πιστοποιητικό ότι δεν πάσχω από κάποια από αυτές τις ασθένειες.

Αυτό για τη Νέα Ζηλανδία πού το είδες; Έχεις κάποιο link;
Ωραία, ευχαριστώ!
Από το email που μου έστειλαν:
Everyone travelling into New Zealand needs to complete a New Zealand Traveller Declaration (NZTD).

It’s free, and you can complete it on the NZTD website or NZTD app. You will need to answer questions about your trip and what you are bringing into New Zealand. The earliest you can submit your declaration is 24 hours before you start your trip to New Zealand.

If you are a New Zealand visa or NZeTA holder, you still need to complete a New Zealand Traveller Declaration as well.

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Ωραία, ευχαριστώ!
Από το email που μου έστειλαν:
Everyone travelling into New Zealand needs to complete a New Zealand Traveller Declaration (NZTD).

It’s free, and you can complete it on the NZTD website or NZTD app. You will need to answer questions about your trip and what you are bringing into New Zealand. The earliest you can submit your declaration is 24 hours before you start your trip to New Zealand.

If you are a New Zealand visa or NZeTA holder, you still need to complete a New Zealand Traveller Declaration as well.
Καταλαβαίνω είναι το ίδιο με το link που ανέφερε και ο tatooine, εμένα μου φαίνεται σαν αυτές τις κάρτες που σου δίνουν να συμπληρώσεις στο αεροπλάνο και να δώσεις στο immigration (και στην Αυστραλία). Υποχρεωτικό βλέπω ότι είναι. :rolleyes-80:

nister

Member
Καταλαβαίνω είναι το ίδιο με το link που ανέφερε και ο tatooine, εμένα μου φαίνεται σαν αυτές τις κάρτες που σου δίνουν να συμπληρώσεις στο αεροπλάνο και να δώσεις στο immigration (και στην Αυστραλία). Υποχρεωτικό βλέπω ότι είναι. :rolleyes-80:
Το ίδιο είναι, ναι. Λογικά κάποιου είδους arrival card θεωρώ κι εγώ πως είναι

Εκτός αν στο τρίγωνο Μελβούρνη - Τασμανία - Σίδνεϊ μετακινηθείς με αεροπλάνο, μην υποτιμάς τις αποστάσεις. Μελβούρνη - Σίδνεϊ είναι σχεδόν 900 km (παραπάνω αν ακολουθήσεις τον περισσότερο γραφικό παραθαλάσσιο δρόμο).
Εννοείται ότι όλες οι μεταφορές μεταξύ πόλεων είναι με αεροπλάνο. Εκτός από ότι κερδίζω χρόνο, παίζει να είναι και πιο οικονομικές! Μόνο μεταξύ Hobart και Launceston (Tasmania και οι δύο πόλεις) θα πάρω λεωφορείο που είναι περίπου 2,5ώρες μόνο!

Όσο για κάρτα, πάντα αγοράζω από τη κάθε χώρα κάποια sim, δυστυχώς το δικό μου κν δεν υποστηρίζει την esim

tatooine

Member
Επιμένω ότι είναι όλες πολύτιμες πληροφορίες αλλά έχει γίνει αχταρμάς το νήμα εξελισετε χωρίς νόημα.
θα ανοίξω μερικά νήματα ώστε οποίος θέλει να προσφέρει μπορεί να γράφει εκεί, η να ανοίξει δικό του ειδικό νήμα, Αν ρίξει μια μάτια η @katkats αν κρίνει ας μετακινήσει τα μηνύματα στα σωστά νήματα. Ευχαριστώ.

Last edited:

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Εννοείται ότι όλες οι μεταφορές μεταξύ πόλεων είναι με αεροπλάνο. Εκτός από ότι κερδίζω χρόνο, παίζει να είναι και πιο οικονομικές! Μόνο μεταξύ Hobart και Launceston (Tasmania και οι δύο πόλεις) θα πάρω λεωφορείο που είναι περίπου 2,5ώρες μόνο!
:airplane:

Όσο για κάρτα, πάντα αγοράζω από τη κάθε χώρα κάποια sim, δυστυχώς το δικό μου κν δεν υποστηρίζει την esim
Κι εγώ είχα πάει με κινητό χωρίς υποστήριξη eSIM. Έγραψα κάποια πράγματα εδώ, θα δούμε τι πρωτοβουλία θα πάρουν οι διαχειριστές για την τελική θέση των posts.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.618
Μέλη
39.358
Νεότερο μέλος
fani_rou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom