• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τουρισμός στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

penelopebek

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Οπου λαμπει ο Ηλιος
Εγώ πάλι δεν συμφωνώ με την τακτική του να εγκαταλείπω τη χώρα μου και να πηγαίνω μόνο εξωτερικό διακοπές.
Δεν στηρίζουμε έτσι το σπίτι μας...
Μηπως το σπιτι μας να μας στηριξει λιγο κιαυτο; Σιγουρα θα υπαρχει λογος που φευγουμε απ αυτο. Κσι πιστεψε με ειμαστε πολλοι και για τον ιδιο λογο.

vanda

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
Νομιζω οτι το ΣΕΠΕ κινει και τη διαδικασια της μηνυσης αν δεν τα βρουνε οι εμπλεκομενοι !!!
Μέχρι το 2013 που άλλαξα αντικείμενο, αυτό δεν ίσχυε. Μακάρι να έχει αλλάξει. Αλλά και πάλι πως γίνεται; Πληρώνει το ΣΕΠΕ δικηγόρο για τον εργαζόμενο;

thrylosveria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτικες
Ταξίδι-Όνειρο
φινλανδια
Μέχρι το 2013 που άλλαξα αντικείμενο, αυτό δεν ίσχυε. Μακάρι να έχει αλλάξει. Αλλά και πάλι πως γίνεται; Πληρώνει το ΣΕΤΕ δικηγόρο για τον εργαζόμενο;
Ορκο δεν παιρνω, αλλα αυτο καταλαβα προχθες σε συζητηση με την προισταμενη...αλλα, μισο, και σε υποθεση του γραφειου μας προσφατα νομιζω μας ειπε το ΣΕΠΕ οτι θα προχωρουσε σε μηνυση !!! Εκτος να ειμαι σε κατασταση ''ολα ροδινα, ολα ανθηρα'' και κανω τοσο λαθος !

paefstra

Member
Διότι ως γνωστον οι δουλειες στην Ελλαδα είναι τόσο πολλες ειδικά τον χειμωνα που μπορεις να δουλεψεις μαύρα . Μπας και ζεις σε άλλη χωρα ;
Τοσες μερες ακουμε για τον αγγελικο ιδιωτη επιχειρηματια, τωρα λεει οτι ειναι αυτονοητα τα μαυρα. Αντε βγαλε ακρη.

thrylosveria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτικες
Ταξίδι-Όνειρο
φινλανδια
Μέχρι το 2013 που άλλαξα αντικείμενο, αυτό δεν ίσχυε. Μακάρι να έχει αλλάξει. Αλλά και πάλι πως γίνεται; Πληρώνει το ΣΕΠΕ δικηγόρο για τον εργαζόμενο;
Αλλαξατε αντικειμενο και προφανως ηρεμησατε, σωστα ?

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Μηπως το σπιτι μας να μας στηριξει λιγο κιαυτο; Σιγουρα θα υπαρχει λογος που φευγουμε απ αυτο. Κσι πιστεψε με ειμαστε πολλοι και για τον ιδιο λογο.
Αντιλαμβάνομαι τι θες να πεις. Αλλά αν φερόμαστε εγωιστικά (θα σου βγάλω το μάτι επειδή μου το έβγαλες και εσύ), τότε δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να βρεθεί λύσει. Δεν διεκδικούμε έτσι αυτά που μας αναλογούν, αλλά ούτε και με το σταυρό στο χέρι...

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Το να μενεις στο σπιτι μου 10 χρονια χωρις να εχεις πληρωσει ενα ενοικιο ειναι καλη πραξη α μην τι αλλο.
Ναι είναι.
Τα αλλα που λες που κολλανε, εγω μια υπαλληλο εχω οχταωρο την δηλωνω και της δινω και εξτρα στο χερι και δουλευει 5 ωρο! Τωρα με την καραντινα δεν την εχω σε αναστολη αλλα της δινω κανονικα τα λεφτα κι ας πηγαινει 2 φορες την εβδομαδα.
Το να αποκαλείς "φουκαριάρα" τη καμαριέρα, δλδ έναν εργαζόμενο, δείχνει πολλά. Τιμή σου να πληρώνεις νόμιμα τους υπαλλήλους σου και να μην τους βάζεις να δουλεύουν σαν δούλοι, αλλά μην αναφέρεις απο την άλλη πόσες ώρες δουλεύουν πολλοί υπάλληλοι και στον τουριστικό τομέα και σε άλλους τομείς, σαν να είναι φυσιολογικό, γιατί δεν είναι! Αν θες διάβασε αυτά που έγραψες εχθές.

Ξερω οτι δεν με πιστευεις αλλα ετσι κανω.
Δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ. Αλλά γράφεις δημόσια

Σιγα που σε επιασε ο πονος για την φουκαριαρα την καμαριερα ουτως ή αλλως αν διαβασεις σε αλλο ποστ μιλησα για αυξηση του κατωτατου μισθου. Πες μας και συ τι τιμες να βαζουμε και ποτε σε βολευει να βγαζουμε τα πακετα προσφορων για το νησι μας, μην σε αναγκαζουμε να κανονιζεις την αδεια σου νωριτερα! Θα προσαρμοσοσουμε τις αναγκες της οικονομιας στα γουστα σου! Οχι καλε τι απο την Αραχωβα και κατω ειναι Ελλαδα.? Ισα ισα αγαπαμε και πανω αφου μας προτιμανε τα κωλονησα οι γεροι απο την Βορεια Ελλαδα για τα αρθριτικα τους! επειδη και συ δεν κανεις προτασεις αλλα πικροχολη κριτικη πες μας και συ με τι ασχολεισαι αν επιτρεπεται να κανουμε και μεις τις προτασεις μας. Αλλα ασ' το δεν το ' χω, βαριεμαι!
Κάτσε κάνε όσες οικονομοτεχνικές μελέτες του ποδαριού θες.

Ntt

Member
Μπας και ζεις σε άλλη χωρα
Εξώ ζω, αλλά είμαι 1 μήνα Ελλάδα το χρόνο (αθροιστικά όχι συνεχόμενα), μόνο φέτος έχω ξεμείνει που δεν υπάρχουν πτήσεις.

@paefstra μίλησε κανείς για αγγελικά πλασμένους εργοδότες?

Αλλά εδώ προσπάθησαν πολλοί να συγκρίνουν τα συνοικιακά μαγαζιά με μεγαλοκαρχαριες.

Απλά δεν μπορεί η πλειοψηφία να καταλάβει ότι λαμόγια υπάρχουν παντού.

Αλλού περισσότερα αλλού λιγότερα, το θέμα είναι ότι εδώ όλοι τσουβαλιαζουν.

paefstra

Member
Εξώ ζω, αλλά είμαι 1 μήνα Ελλάδα το χρόνο (αθροιστικά όχι συνεχόμενα), μόνο φέτος έχω ξεμείνει που δεν υπάρχουν πτήσεις.

@paefstra μίλησε κανείς για αγγελικά πλασμένους εργοδότες?

Αλλά εδώ προσπάθησαν πολλοί να συγκρίνουν τα συνοικιακά μαγαζιά με μεγαλοκαρχαριες.

Απλά δεν μπορεί η πλειοψηφία να καταλάβει ότι λαμόγια υπάρχουν παντού.

Αλλού περισσότερα αλλού λιγότερα, το θέμα είναι ότι εδώ όλοι τσουβαλιαζουν.
Μισο, εσυ δεν ειπες οτι ξερεις για μαυρα αλλα δεν το λες δημοσια? Εσυ δεν τσουβαλιαζεις τους παρανομους με τους εντιμους? Τον μπαρμαν στη Μυκονο με την καμαριερα των 500 τον μηνα? Ολο για κατι γνωστους σου λες ως επιχειρημα και απο αυτους καταληγεις σε γενικευσεις. Ε οριστε λιγες ακομη πληροφοριες σημερα.

Nikos86

Member
Ναι είναι.

Το να αποκαλείς "φουκαριάρα" τη καμαριέρα, δλδ έναν εργαζόμενο, δείχνει πολλά. Τιμή σου να πληρώνεις νόμιμα τους υπαλλήλους σου και να μην τους βάζεις να δουλεύουν σαν δούλοι, αλλά μην αναφέρεις απο την άλλη πόσες ώρες δουλεύουν πολλοί υπάλληλοι και στον τουριστικό τομέα και σε άλλους τομείς, σαν να είναι φυσιολογικό, γιατί δεν είναι! Αν θες διάβασε αυτά που έγραψες εχθές.

Δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ. Αλλά γράφεις δημόσια

Κάτσε κάνε όσες οικονομοτεχνικές μελέτες του ποδαριού θες.
Ρε δεν θα με τρελλανεις! Εσυ το εγραψες το φουκαριαρα στο πρηγουμενο σου ποστ. Το δικο σου ποστ σχολιασα! Επι του προκειμενου τιποτα? Βαφτισαμε του ποδαριου οικονομοτεχνικες μελετες την λογικη απαντηση οτι δεν θα προσαρμοσουμε τις οικονομικες αναγκες του νησιου μας στα γουστα σου! Δεν ηταν καμια οικονομοτεχνικη μελετη, λογικη απαντηση σε αυτο το ουτοπικο που ζητας ειναι! Ωραια ντριπλα αλλα δεν απαντησες! Στα υπολοπα χαιρομαι που συμφωνησες ή δεν τα σχολιασες καν! Τα πακετα προσφορων δεν μπορουν να καλυψουν ολες τις βολικες ημερομηνιες για τον καθε κλαδο που θελει να κανει διακοπες σε ελληνικο νησι!

Last edited:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400