Nikos86
Member
Κατ' αρχην μην συνδεεις τα δυο γεγονοτα, ειναι ασχετα μεταξυ τους. Παμε στο 1ο γεγονος. Μου φαινεται τρελο καποιος να βγαζει τιμοκαταλογο στην εποχη του ιντερνετ και να διαφημιζει κιολας ειδικη τιμη για τους Ελληνες, Αλλα αφου λες οτι εγινε, δεν το αμφισβητω, πετυχες φαινεται στην περιπτωση. Δεν διαφημιζε ο ανθρωπος ομως οτι τα πουλαει πιο ακριβα προφανως αλλα οτι τα πουλαει πιο φτηνα. Και εφ' οσον η τιμη που σου εδωσε οπως λες ηταν ιδια με του τιμοκαταλογου δεν προσπαθουσε να σε αποφυγει. Για τις ιδιες ημερομηνιες αν αντι τηλ. εκλεινες μεσω booking οπως θα εκαναν πιθανοτητα οι Βουλγαροι θα πληρωνες 240 ευρω και κατι περιπου. 210 ευρω δηλαδη που σου ζητησε συν 15% που ειναι το στανταρ πακετο της μπουκινγκ. Γι' αυτο ελεγε καταχρηστικα τιμοκαταλογος Ελληνων τουριστων επειδη θα εκλειναν τηλεφωνικα απο την στιγμη που θα επεφτε ο καταλογος στα χερια τους.Οι Βουλγαροι ειχαν παει Αυγουστο με 100 ευρω και εγω ζητουσα το δωματιο για 1 Ιουλη. Ποια ειναι πιο high season? Θα ψαξω ομως και θα σας στειλω τη φωτο του τιμοκαταλογου. Περασαν χρονια , ομως το κρατησα γιατι ηταν οντως παραξενο-γελιο.Δυστυχως ομως ειναι κατι που ειδικα στη Χαλκιδικη το συναντας. Οσο κι αν δεν μας αρεσει να το ακουμε.
Παμε τωρα για τους Βουλγαρους που πληρωσαν 100 ευρω τον Αυγουστο. Μπορει να πηραν αλλο δωματιο πιο φθηνο οπως σου ειπε η tsampi90 ή μπορει να ειχαν κλεισει με πρακτορειο ή να το κλεισαν πιο νωρις, ή εσυ να πηγες αλλη χρονια που ειχε κανει ανακαινιση το καταλυμα και να ηταν πιο ακριβα τα δωματια ή και την ιδια χρονια να ηταν να μην ειχε τα λεφτα να τα ανακαινισει ολα και να ανακαινισε τα μισα και να τα χρεωνει πιο ακριβα μπορει να ετυχε να ειναι Αυγουστο που ειναι high season ψιλοαδειος να αγχωθηκε και να κατεβασε τελευταια στιγμη τις τιμες, μπορει να κλεισαν πολλες μερες και να ερχονται και συχνα και να τους εκανε καλυτερη τιμη, μπορει να ειναι φιλοι του και να τους το εδωσε σε τιμη κοστους μπορει... μπορει... μπορει... χιλια μπορει που δεν μου ερχονται στο μυαλο τωρα. Ενα μπορει ομως το αποκλειω, το μπορει να πηραν καλυτερη τιμη επειδη ειναι Βουλγαροι και οχι Ελληνες!
Last edited: