jimp
Member
Σεπτέμβρη να του κλείσω ωραία τη σεζόν, να του μείνω αξέχαστοςΠες ποτε θα πάς, να πάμε μαζί. Θα κάνουμε τους... Γάλλους
Σεπτέμβρη να του κλείσω ωραία τη σεζόν, να του μείνω αξέχαστοςΠες ποτε θα πάς, να πάμε μαζί. Θα κάνουμε τους... Γάλλους
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Πρόσεχε μόνο μη σε διώξει εκείνος πρώτα
Υποτίθεται τότε μας έρχεται καλός κόσμος στα καταλύματα. Θα αποτελέσεις φωτεινή εξαίρεση!Σεπτέμβρη να του κλείσω ωραία τη σεζόν, να του μείνω αξέχαστος
Το πιασαμε το υποννουμενο οτι επειδη ξεκινουν τα σχολεια, οι γονεις με παιδια δεν ερχονται τον Σεπτεμβρη. Ωστε ετσι ε?Υποτίθεται τότε μας έρχεται καλός κόσμος στα καταλύματα. Θα αποτελέσεις φωτεινή εξαίρεση!
Το πιασαμε το υποννουμενο οτι επειδη ξεκινουν τα σχολεια, οι γονεις με παιδια δεν ερχονται τον Σεπτεμβρη. Ωστε ετσι ε?
Ισχυει αυτο. Υπαρχει αρκετος κοσμος που ερχεται διακοπες φτιαγμενος με νευρα, μουτρωμενος και ετοιμος για να τσακωθει. Για καποιο λογο το Σεπτεμβριο αυτα τα φαινομενα ειναι σπανια.Υποτίθεται τότε μας έρχεται καλός κόσμος στα καταλύματα. Θα αποτελέσεις φωτεινή εξαίρεση!
Ο καλύτερος, γι'αυτό θα πάω εγώ. Θα φωτίσει η περιοχή και θα αυξηθούν οι γυναικείες κρατήσεις ++30%(βαζω δυο + για να καταλάβεις τη σιγουριά μου)Υποτίθεται τότε μας έρχεται καλός κόσμος στα καταλύματα. Θα αποτελέσεις φωτεινή εξαίρεση!
Ακριβώς έτσι. Είναι πιο χαλαροί και συνειδητοποιημένοι για τις διακοπές τους οι του Σεπτεμβρίου.Ισχυει αυτο. Υπαρχει αρκετος κοσμος που ερχεται διακοπες φτιαγμενος με νευρα, μουτρωμενος και ετοιμος για να τσακωθει. Για καποιο λογο το Σεπτεμβριο αυτα τα φαινομενα ειναι σπανια.
Ηδη ειχα αιτηματα κρατησεων απο μικρες κοπελες, νεες γυναικες και ωριμες κυριες που εμαθαν για τις διακοπες σου.Ο καλύτερος, γι'αυτό θα πάω εγώ. Θα φωτίσει η περιοχή και θα αυξηθούν οι γυναικείες κρατήσεις ++30%(βαζω δυο + για να καταλάβεις τη σιγουριά μου)
Μη δίνεις και πολύ δημοσιότητα π ς σκοπεύω να είμαι εκεί αρχές Σεπτέμβρη. Να ηρεμήσω και λιγάκι.Ηδη ειχα αιτηματα κρατησεων απο μικρες κοπελες, νεες γυναικες και ωριμες κυριες που εμαθαν για τις διακοπες σου.
Μην ανησυχεις θα σ'εχω σε αποσταση δυο μετρων απο οποιαδηποτε και με μασκα.Μη δίνεις και πολύ δημοσιότητα π ς σκοπεύω να είμαι εκεί αρχές Σεπτέμβρη. Να ηρεμήσω και λιγάκι.