Τουρίστας ή ταξιδευτής;

D

Delmem39172

Guest
Το πως και το γιατί κάποιοι αυτοαποκαλούνται ταξιδιώτες και κάποιους τους αποκαλούν εκδρομείς είναι μια κουβέντα που δε θα συμφωνήσει κανείς με κανέναν.
Αυτό το θέμα γράφτηκε από άλλη κοπέλα και σχολίασα δηλαδή είπα την γνώμη μου η οποία φυσικά δεν έγινε δεκτή και ξεσήκωσε αντιδράσεις οι οποίες ουτε μου αλλάζουν γνώμη ουτε με πτοούν.ειναι ξεκάθαρο τι σημαίνει ταξιδιώτες και τι εκδρομέας όσο ξεκάθαρο ειναι η διαφορά σκύλου και γάτας.ενταξει δέχομαι την γνώμη σου αλλά δεν την ασπάζομαι....

Viaggi

Member
Αυτό το θέμα γράφτηκε από άλλη κοπέλα και σχολίασα δηλαδή είπα την γνώμη μου η οποία φυσικά δεν έγινε δεκτή και ξεσήκωσε αντιδράσεις οι οποίες ουτε μου αλλάζουν γνώμη ουτε με πτοούν.ειναι ξεκάθαρο τι σημαίνει ταξιδιώτες και τι εκδρομέας όσο ξεκάθαρο ειναι η διαφορά σκύλου και γάτας.ενταξει δέχομαι την γνώμη σου αλλά δεν την ασπάζομαι....
Είναι μια μεγάλη κουβέντα το τι είναι ταξιδιώτης και τι τουρίστας που δε θα συμφωνήσει ποτέ κανείς με κανένα. Ποιος καθορίζει άλλωστε τους κανόνες; Ότι είναι λοιπόν ο καθένας ας το κρατήσει για τον εαυτό του.

D

Delmem39172

Guest
Είναι μια μεγάλη κουβέντα το τι είναι ταξιδιώτης και τι τουρίστας που δε θα συμφωνήσει ποτέ κανείς με κανένα. Ποιος καθορίζει άλλωστε τους κανόνες; Ότι είναι λοιπόν ο καθένας ας το κρατήσει για τον εαυτό του.
Θα συμφωνήσω, ατομα που ταξιδευουν επί σειρά μηνών χωρίς διακοπή αν βρουν αλλα τετοια ατομα σε μια παρέα θα τα βρουν μεταξυ τους ειναι πολλα τα κοινα ,έλκονται καπως σαν παρέα δεν θα τα βρουν ομως με τους ολιγοημερους εκδρομείς, μιλάω εκ πείρας.μου εχει τύχει να συνταξιδεψω με τέτοια άτομα που ολος τυχαια συναντησα στο δρόμο μου ,συναντησα και εκδρομείς εκει ομως τα πραγματα αλλάζουν βλεπεις ότι ο χρόνος τους ειναι περιορισμένος τα μέρη που πρέπει να επισκεφτούν συγκεκριμένα ήδη προς το τέλος του ταξιδιού τους σκέφτονται την επιστροφή και το έργο τελειώνει. Οπότε λογικά καθορίζονται οι κανόνες .άγραφος νομος ας πουμε.τελος πάντων κάτι τέτοια δημιουργουν αντιπάθειες και ειναι καλο να μην λέγονται κακά τα ψέματα. Όπως λες ας μείνουν για τον εαυτό μας ισως και για αυτο τον λογο δεν θα γράψω το επόμενο ταξίδι μου,δεν βλέπω τον λόγο.

paefstra

Member
Εχει μπει και υποδαπεδια κατηγορια "επισκεπτης" τωρα, εκτος απο το δαπεδο του "τουριστα", η οποια θετει νεες προκλησεις. Θα παω για 1,5 εικοσιτετραωρο Νεα Υορκη και θα μπαινω εδω να δινω συμβουλες διπλα στους ταξιδιωτες.

D

Delmem39172

Guest
Εχει μπει και υποδαπεδια κατηγορια "επισκεπτης" τωρα, εκτος απο το δαπεδο του "τουριστα", η οποια θετει νεες προκλησεις. Θα παω για 1,5 εικοσιτετραωρο Νεα Υορκη και θα μπαινω εδω να δινω συμβουλες διπλα στους ταξιδιωτες.
Wow,1,5 μερα στην νέα Υόρκη ποιος σε πιάνει θα την γυρισεις ολη θα γίνεις πηγη γνώσης και αν δεν κοιμηθείς κιόλας θα πιάσεις επίπεδο ξεναγού,δώσε μας τα φώτα σου μολις γυρισεις μην μας ξεχάσεις.....έτσι είχα έναν γνωστό πηγαινε σε μια χωρα για δεκα μερες και πηγαινε σε 10 διαφορετικες πολεις ,έτρεχε ολη μερα σε διασημα αξιοθέατα και έβγαινε φώτο αν υπήρχε άλλη χώρα και ήταν κοντά σε συνορα πηγαινε και εκει έβγαινε παντου φώτο και μετά τα ανεβάζε στο ίντερνετ μαζί με ιστορίες με μπόλικη σάλτσα....

paefstra

Member
Wow,1,5 μερα στην νέα Υόρκη ποιος σε πιάνει θα την γυρισεις ολη θα γίνεις πηγη γνώσης και αν δεν κοιμηθείς κιόλας θα πιάσεις επίπεδο ξεναγού,δώσε μας τα φώτα σου μολις γυρισεις μην μας ξεχάσεις.....
Φυσικα, παντα παρουσα στις αναγκες των συμφορουμιτων. Αν θες να με ρωτησεις τιποτε για τις πολεις που πηγα για 1,5 εικοσιτετραωρο, μη ντραπεις.

D

Delmem39172

Guest
Φυσικα, παντα παρουσα στις αναγκες των συμφορουμιτων. Αν θες να με ρωτησεις τιποτε για τις πολεις που πηγα για 1,5 εικοσιτετραωρο, μη ντραπεις.
Συντροφισα είσαι τρομερή ομολογω οτι έχεις καταπληκτικο χιούμορ, αυτο το επισκέπτης ως υποκατηγορία δεν το σκέφτηκα ποτέ οπότε ας μην παραπονιουνται οι εκδρομείς δεν είναι οι τελευταίοι. Εύγε.

paefstra

Member
Συντροφισα είσαι τρομερή ομολογω οτι έχεις καταπληκτικο χιούμορ, αυτο το επισκέπτης ως υποκατηγορία δεν το σκέφτηκα ποτέ οπότε ας μην παραπονιουνται οι εκδρομείς δεν είναι οι τελευταίοι. Εύγε.
Σ' αυτους ανηκει η Βασιλεια των Ουρανων. Οι Τελευταιοι εσονται Πρωτοι.
Εχεις χρονο να μετανοησεις, τεκνον μου.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Έχω φίλη που πήγε με την πτήση των 7:00 Ρώμη και γύρισε με την πτήση των 23:00! Αυθημερόν! Αυτή που ανήκει; 11 καθαρές ώρες, 10 stories και 20 posts! Επισκέπτης/μαϊντανός;
Δεν έχει πάτο το βαρέλι. Άστο σου λέω...

D

Delmem39172

Guest
Έχω φίλη που πήγε με την πτήση των 7:00 Ρώμη και γύρισε με την πτήση των 23:00! Αυθημερόν! Αυτή που ανήκει; 11 καθαρές ώρες, 10 stories και 20 posts! Επισκέπτης/μαϊντανός;
Αυτό το έκανα όταν ήθελα να ανανεώσω την βίζα μου στην κουβα οταν ακομα είχα τουριστική,πηγαινα στα καυμαν συνήθως η παναμα ,έναν καφέ και πίσω ουτε απο το αεροδρόμιο έβγαινα,μοσχάρι πηγαινα βόδι γυρνούσα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom