• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τοποθεσίες ταινιών!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
η πρωταγωνιστρια μηπως ειναι η Grace Kelly???

varioAthens

Member
Έχουν γυριστεί πολλές ταινίες εδώ, αλλά αυτή που ψάχνουμε είναι πάνω από 50 ετών και έχει και ξεχωριστή σημασία για τον τόπο εκείνο.
Στη φωτογραφία είναι και οι πρωταγωνιστές, αλλά είναι πλάτη και μάλλον δύσκολο να αναγνωριστούν!

Όσον αφορά τον τόπο, θέλω ΚΑΙ το όνομα του δρόμου!
Η ταινία είναι στάνταρ το "To catch a thief"! (τη ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!) Γαλλική Ριβιέρα κ.λ.π.....τώρα το δρόμο ας το πεί κάποιος άλλος!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Η ταινία είναι στάνταρ το "To catch a thief"! (τη ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!) Γαλλική Ριβιέρα κ.λ.π.....τώρα το δρόμο ας το πεί κάποιος άλλος!
Ναι, αυτή είναι...
Για το δρόμο, αν τον ψάχνουμε ακόμη, βοηθάω:
1. Είναι το σημείο που (στην ταινία) η Grace Kelly αντικρύζει το Monaco, και το θαυμάζει (θυμάται κανείς την ατάκα?).
Λίγο μετά εγκατέλειψε τον κινηματογράφο για να γίνει πριγκήπησα του Monaco...
2. Είναι επίσης το σημείο στο οποίο σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα το 1982.

varioAthens

Member
Ναι, αυτή είναι...
Για το δρόμο, αν τον ψάχνουμε ακόμη, βοηθάω:
1. Είναι το σημείο που (στην ταινία) η Grace Kelly αντικρύζει το Monaco, και το θαυμάζει (θυμάται κανείς την ατάκα?).
Λίγο μετά εγκατέλειψε τον κινηματογράφο για να γίνει πριγκήπησα του Monaco...
2. Είναι επίσης το σημείο στο οποίο σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα το 1982.

Βρε taver θα σκάσω!!! Το Roc Agel που μου βγαίνει στο ggogle είναι δρόμος ή περιοχή???

varioAthens

Member
Ε πες μας και το δρόμο γιατί την πέφτω για ύπνο και δεν θέλω να κοιμηθώ με την απορία...:lol:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ε πες μας και το δρόμο γιατί την πέφτω για ύπνο και δεν θέλω να κοιμηθώ με την απορία...:lol:
Grande Corniche !

Από το Menton ώς τη Νίκαια, η ακτή είναι αρκετά απότομη, και η σύνδεση μεταξύ των πόλεων και των χωριών (και του "κράτους" του Monaco) γίνεται κατά βάση από 3 παράλληλους δρόμους. Το Grande Corniche (σχετικα ψηλά στο βουνό), to Moyenne Corniche, και το Base Corniche (στο επίπεδο της θάλασσας).

Χαρακτηριστικές είναι οι καταδιώξεις με αυτοκίνητα στους παραπάνω δρόμους στις ταινίες Το catch a thief, Ronin, κ.α., όπως και σε μπόλικα ηλεκτρονικά παιγνίδια ...

varioAthens

Member
Grande Corniche !

Από το Menton ώς τη Νίκαια, η ακτή είναι αρκετά απότομη, και η σύνδεση μεταξύ των πόλεων και των χωριών (και του "κράτους" του Monaco) γίνεται κατά βάση από 3 παράλληλους δρόμους. Το Grande Corniche (σχετικα ψηλά στο βουνό), to Moyenne Corniche, και το Base Corniche (στο επίπεδο της θάλασσας).

Χαρακτηριστικές είναι οι καταδιώξεις με αυτοκίνητα στους παραπάνω δρόμους στις ταινίες Το catch a thief, Ronin, κ.α., όπως και σε μπόλικα ηλεκτρονικά παιγνίδια ...
Ευχαριστώ για τις ωραίες πληροφορίες αλλά και γιατί μου θύμισες ότι έχω να δώ καιρό Χιτσκοκ και πρέπει να επανορθώσω!!! Goodnight!:)

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
ειδα την ταινια την περασμενη τριτη!
εμενα μου αρεσε και στους αλλους 9 φιλους που ηρθαν μαζι μου!
ηταν ευχαριστη ταινια αλλα οχι τοσο καλη οσο το γαμος αλλα ελληνικα......που απλα ηταν τρομερη!
αλλα το να βλεπεις το γεωργουλη σαν ανθρωπο τον σπηλαιων εχει πλακα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα