ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
η πρωταγωνιστρια μηπως ειναι η Grace Kelly???
Τόσο προφανές πια?η πρωταγωνιστρια μηπως ειναι η Grace Kelly???
Η ταινία είναι στάνταρ το "To catch a thief"! (τη ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!) Γαλλική Ριβιέρα κ.λ.π.....τώρα το δρόμο ας το πεί κάποιος άλλος!Έχουν γυριστεί πολλές ταινίες εδώ, αλλά αυτή που ψάχνουμε είναι πάνω από 50 ετών και έχει και ξεχωριστή σημασία για τον τόπο εκείνο.
Στη φωτογραφία είναι και οι πρωταγωνιστές, αλλά είναι πλάτη και μάλλον δύσκολο να αναγνωριστούν!
Όσον αφορά τον τόπο, θέλω ΚΑΙ το όνομα του δρόμου!
Ναι, αυτή είναι...Η ταινία είναι στάνταρ το "To catch a thief"! (τη ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!) Γαλλική Ριβιέρα κ.λ.π.....τώρα το δρόμο ας το πεί κάποιος άλλος!
Ναι, αυτή είναι...
Για το δρόμο, αν τον ψάχνουμε ακόμη, βοηθάω:
1. Είναι το σημείο που (στην ταινία) η Grace Kelly αντικρύζει το Monaco, και το θαυμάζει (θυμάται κανείς την ατάκα?).
Λίγο μετά εγκατέλειψε τον κινηματογράφο για να γίνει πριγκήπησα του Monaco...
2. Είναι επίσης το σημείο στο οποίο σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα το 1982.
Πρώτη φορά το είδα τώρα, αλλά είναι περιοχή.Βρε taver θα σκάσω!!! Το Roc Agel που μου βγαίνει στο ggogle είναι δρόμος ή περιοχή???
Grande Corniche !Ε πες μας και το δρόμο γιατί την πέφτω για ύπνο και δεν θέλω να κοιμηθώ με την απορία...
Ευχαριστώ για τις ωραίες πληροφορίες αλλά και γιατί μου θύμισες ότι έχω να δώ καιρό Χιτσκοκ και πρέπει να επανορθώσω!!! Goodnight!Grande Corniche !
Από το Menton ώς τη Νίκαια, η ακτή είναι αρκετά απότομη, και η σύνδεση μεταξύ των πόλεων και των χωριών (και του "κράτους" του Monaco) γίνεται κατά βάση από 3 παράλληλους δρόμους. Το Grande Corniche (σχετικα ψηλά στο βουνό), to Moyenne Corniche, και το Base Corniche (στο επίπεδο της θάλασσας).
Χαρακτηριστικές είναι οι καταδιώξεις με αυτοκίνητα στους παραπάνω δρόμους στις ταινίες Το catch a thief, Ronin, κ.α., όπως και σε μπόλικα ηλεκτρονικά παιγνίδια ...