• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τοποθεσίες ταινιών!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ναι ναι! Αληθεια την εχει δει κανεις ή δεν κυκλοφορησε ακομη(ρωταει η ασχετη επαρχιωτισσα!)? Δικο σου!
Την έχω δεί, μέτρια. Ψιλο-ενδιαφέρον θέμα καυτηριάζει (τουρίστες και συμπεριφορές...), αλλά εξαντλείται γρήγορα και καταφεύγει σε καινότυπα αστεία.
Ο Γεωργούλης καλύτερος των (μηδενικών) προσδοκιών, όλοι οι άλλοι μπορούσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω που δεν έκαναν.

Βλέπεται πάντως.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Όπ! Τι έγινε τώρα??? Δεν είναι του Boyle! :(
Χμ ήμουν ανάμεσα στο Blood Diamond (Cape Town), όπου το bar το θυμάμαι όμως κάπως έτσι:
http://maputo.visitusinmaputo.com/g....DownloadItem&g2_itemId=364&g2_serialNumber=3
και του the Beach (που ήταν του Danny Boyle).
Κάποια σκηνή από το Catch me if you can θα μπορούσε επίσης να ήταν, αλλά μπα...

varioAthens

Member
Χμ ήμουν ανάμεσα στο Blood Diamond (Cape Town), όπου το bar το θυμάμαι όμως κάπως έτσι:
http://maputo.visitusinmaputo.com/g....DownloadItem&g2_itemId=364&g2_serialNumber=3
και του the Beach (που ήταν του Danny Boyle).
Κάποια σκηνή από το Catch me if you can θα μπορούσε επίσης να ήταν, αλλά μπα...

Το 1ο είναι, αλλά είναι γυρισμένο σε Sierra Leone αν δεν κάνω λάθος... Βάζεις! :clap:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Έχουν γυριστεί πολλές ταινίες εδώ, αλλά αυτή που ψάχνουμε είναι πάνω από 50 ετών και έχει και ξεχωριστή σημασία για τον τόπο εκείνο.
Στη φωτογραφία είναι και οι πρωταγωνιστές, αλλά είναι πλάτη και μάλλον δύσκολο να αναγνωριστούν!

Όσον αφορά τον τόπο, θέλω ΚΑΙ το όνομα του δρόμου!

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh