varioAthens
Member
28/05/09 ήταν η επίσημη πρεμιέρα! Περιμένετε γιατί ήμουν απροετοίμαστη!Ναι ναι! Αληθεια την εχει δει κανεις ή δεν κυκλοφορησε ακομη(ρωταει η ασχετη επαρχιωτισσα!)? Δικο σου!
28/05/09 ήταν η επίσημη πρεμιέρα! Περιμένετε γιατί ήμουν απροετοίμαστη!Ναι ναι! Αληθεια την εχει δει κανεις ή δεν κυκλοφορησε ακομη(ρωταει η ασχετη επαρχιωτισσα!)? Δικο σου!
Την έχω δεί, μέτρια. Ψιλο-ενδιαφέρον θέμα καυτηριάζει (τουρίστες και συμπεριφορές...), αλλά εξαντλείται γρήγορα και καταφεύγει σε καινότυπα αστεία.Ναι ναι! Αληθεια την εχει δει κανεις ή δεν κυκλοφορησε ακομη(ρωταει η ασχετη επαρχιωτισσα!)? Δικο σου!
Coctail, Jamaica (ή μήπως Dr. No, πάλι Jamaica?)Σε αυτή την παραθαλάσσια καλύβα-bar ο πρωταγωνιστής έπινε το ποτό του!
Όχι! Είσαι πολύ μακρυά!Coctail, Jamaica (ή μήπως Dr. No, πάλι Jamaica?)
Πολύ Μακρυά??? Δε φαντάζομαι να έπαιζε κι ο Di Caprio στην ταινία....?Όχι! Είσαι πολύ μακρυά!
Πολύ Μακρυά??? Δε φαντάζομαι να έπαιζε κι ο Di Caprio στην ταινία....?
Και μήπως είναι και του Danny Boyle, έ?Α γειά σου!!!
Όπ! Τι έγινε τώρα??? Δεν είναι του Boyle!Και μήπως είναι και του Danny Boyle, έ?
Χμ ήμουν ανάμεσα στο Blood Diamond (Cape Town), όπου το bar το θυμάμαι όμως κάπως έτσι:Όπ! Τι έγινε τώρα??? Δεν είναι του Boyle!
Χμ ήμουν ανάμεσα στο Blood Diamond (Cape Town), όπου το bar το θυμάμαι όμως κάπως έτσι:
http://maputo.visitusinmaputo.com/g....DownloadItem&g2_itemId=364&g2_serialNumber=3
και του the Beach (που ήταν του Danny Boyle).
Κάποια σκηνή από το Catch me if you can θα μπορούσε επίσης να ήταν, αλλά μπα...