• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τοποθεσίες ταινιών!

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Lastman, Taver είστε σωστοί και οι δυο. Εδώ και στην αφίσα της ταινίας. Μέχρι να βάλει ο επόμενος, ποίος μπορεί να μου πει τι κοινό έχει η εικόνα αυτή από την ταινία με άλλες ταινίες; ;)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Lastman, Taver είστε σωστοί και οι δυο. Εδώ και στην αφίσα της ταινίας. Μέχρι να βάλει ο επόμενος, ποίος μπορεί να μου πει τι κοινό έχει η εικόνα αυτή από την ταινία με άλλες ταινίες; ;)
Ο Lastman είναι ο επόμενος, αλλά αναρρωτιέμαι που το πας... το ότι είναι όνειρο?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τίποτα το ιδιαίτερο, απλά μια περίεργη σύμπτωση. Η ίδια ηθοποιός (Jennifer Connelly) σε 3 ταινίες από 3 διαφορετικούς σκηνοθέτες, έχει μια σκηνή που στέκεται στην άκρη μιας προβλήτας...
Χαχα... Δεν είχα καν προσέξει ότι ήταν η Connelly σε όλες αυτές (παρότι οι 2 από τις 3 βρίσκονται στη συλλογή των DVD μου)..

Λοιπόν, για το θέμα μας είμαστε ελαφρώς φάουλ: Στην Petra, απ' όπου και η φωτογραφία, έχουν γυριστεί μια σειρά από ταινίες (αναφέρω τις γνωστότερες):
- Indiana Jones and the Last Crusade
- The Mummy Returns
- Mortal Kombat 2
- Sinbad and the Eye of the Tiger
καθώς και το επερχόμενο
- Transformers: Revenge of the Fallen

(πηγή: IMDB)

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Ναι ναι! Αληθεια την εχει δει κανεις ή δεν κυκλοφορησε ακομη(ρωταει η ασχετη επαρχιωτισσα!)? Δικο σου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα