Xontro_Mpizeli
Member
Δήμο,Μπίζελε σε άλλο θέμα γράφεις οτι η Fuji σου έχει ένα κόλπο και βγάζεις χωρίς να σε παίρνουν χαμπάρι. Μ όνο η fuji το έχει ή μπορεί να γίνει και με άλλες και πως;
Η Fuji που έχω έχει κάτι πολύ πολύ πολύ πολύ σημαντικό και σπουδαίο (στην αρχή δεν το υπολόγιζα και έλεγα "που θα με χρησιμεύσει").
Η οθονούλα της δεν είναι "κολλημένη" αλλά "σπάει" (Δες εδώ να καταλάβεις τι λέω). Έτσι, μπορώ να βγάζω π.χ. φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται να σκύβω-απλά κρατώντας την και βλέποντας στην οριζόντια οθόνη της αφ'υψηλού. Ή, επίσης, όταν θέλω να φωτογραφίσω κάτι και υπάρχει ένα εμπόδιο (π.χ. τειχάκι) μπροστά μου, σηκώνω ψηλά την μηχανή και βλέπω την οθόνη μια χαρά καθώς την έχω ανοίξει με γωνία ώστε να βλέπω just. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Δες το link που παραθέτω πιο πάνω. Πίστεψέ με πάντως είναι πολύ ΠΡΑΚΤΙΚΗ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ αυτή η λειτουργία της οθόνης!
Όταν είπα ότι βγάζω άλλους χωρίς να με παίρνουν χαμπάρι αυτό εννοούσα. Γέρνω την οθόνη ώστε να έρχεται παράλληλη προς το έδαφος και ενώ εγώ κοιτάω προς τα κάτω, κοιτάω στην οθόνη και φωτογραφίζω ό,τι φαίνεται μπροστά!